Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur de apărarea noastră din a doua jumătate a meciului”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.11.2017

mihai silvasan u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca a reușit să își ia revanșa în fața propriilor suporteri după înfrângerea de la Sibiu și să învingă pe BC Mureș la o diferență extrem de clară, 97-68.

Antrenorul gazdelor, Mihai Silvășan, s-a arătat încântat de prestația elevilor săi, în special în defensivă.

”Mă bucur de apărarea noastră din a doua jumătate a meciului, până la pauză am fost destul de moi, i-am lăsat să își creeze niște aruncări ușoare, nu am fost destul de agresivi fizic, însă am remediat acest aspect la pauză și s-a văzut diferența. Din această apărare agresivă au venit mult mai multe situații de a înscrie ușor pe tranziție. Nu ne deranjează acest ritm, cu meciuri din trei în trei zile, asta ne-am dorit și sper să facem față pe ambele planuri, în campionat și în cupele europene”, a declarat Silvășan, potrivit site-ului oficial al clubului.

Pentru U-BT Cluj urmează acum duelul de miercuri cu Istanbul BBSK, în FIBA Europe Cup, pentru ca apoi să joace în Liga Națională în compania lui Poli Iași. 

*foto: Mircea Rosca/sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Olah
    Olah a fost pedepsit ? Sper să nu se întîmple cu el, ceea ce s-a întîmplat cu Cătălin Baciu și anume plafonarea ! Ar fi mare păcat...

    cu 6 ani în urmă (05.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!