Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur foarte mult că am reușit să introduc și jucătorii mai tineri din echipă”

Paul Olar

Paul Olar
25.08.2016

U-Banca Transilvania s-a impus în primul joc de pregătire din Serbia. Trupa ardeleană a învins pe Dynamic Belgrad, 77-64. Chiar dacă Dykes și Adamovic au reprezentat principalele guri de foc ale învingătorilor, Mihai Silvășan și-a permis să utilizeze și baschetbaliștii mai tineri. Drept urmare, pe parchet au evoluat minute bune Nandor Kuti, Tudor Gheorghe sau Andrei Mureșan.

”A fost un meci de care sunt mulțumit în mare parte de intensitatea cu care au evoluat băieții! Au arătat că sunt profesioniști și că știu să își facă treaba. Mă bucur foarte mult că am reușit să introduc și jucătorii mai tineri din echipă și, foarte important, că nu ne-am pierdut concentrarea când am fost la conducere. Urmează un meci mult mai greu, cu Partizan Belgrad, însă noi trebuie să ne respectăm și să fim profesioniști în ceea ce facem. Trebuie să dăm sută la sută și în acest meci, până la urmă scopul final este să evoluăm ca echipă și să ajungem să avem încredere unul în celălalt”, a precizat Mihai Silvășan, conform u-bt.ro.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!