Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mergem acolo doar cu gândul la victorie”

David Istrate

David Istrate
15.11.2018

mihai silvasan sibiu u bt cluj

Vineri, 16 noiembrie, Sala Transilvania din Sibiu va găzdui un nou episod al uneia dintre cele mai mari rivalități din baschetul românesc. Formația locală, antrenată de Dan Fleșeriu, va disputa o partidă importantă în fața ocupantei primului loc, U-BT Cluj-Napoca. 

După trei victorii consecutive reușite de echipa sa, cu siguranță Mihai Silvășan dorește să o obțină și pe a patra și astfel să își consolideze poziția în fruntea clasamentului. Întrebat despre meci, înainte de plecearea la Sibiu, antrenorul clujenilor a declarat:

„Meciul cu Sibiul este unul foarte important pentru noi. În ultimii 10-12 ani, s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și toată lumea e entuziasmată de acest meci. Sibiul are o echipă foarte puternică, se bate la primele locuri în clasament, e o echipă foarte atletică. Știm foarte bine ce ne așteaptă în Sibiu referitor la public, atmosfera care se crează, însă noi suntem pregătiți pentru asta, știm la ce să ne așteptăm și mergem acolo doar cu gândul la victorie”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

În cariera sa de antrenor, Mihai Silvășan a întâlnit-o pe BC CSU Sibiu de 12 ori, U-BT Cluj-Napoca câștigând 8 din aceste dueluri.

Derby-ul Transilvaniei se va juca mâine de la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe Digisport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!