Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mergem cu siguranță să câștigăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.10.2017

După victoria categorică din prima etapă de campionat cu BCM U Pitești, campioana en-titre U-Banca Transilvania se deplasează la Timișoara pentru duelul cu nou-promovata, Timba. Clujenii pleacă desigur cu prima șansă, iar victoria e singura opțiune pentru antrenorul Mihai Silvășan.

Jucăm la Timișoara în prima deplasare din campionat, în compania unei nou promovate, Timba, care are în lot câțiva jucători experimentați, jucători care pot face diferența. Nu am reușit să îi vedem la lucru până acum într-un meci oficial. Mergem cu siguranță să câștigăm, să ne facem treaba, să ne îmbunătățim jocul ca echipă și să jucăm un baschet de calitate”, a spus Silvă, citat de site-ul oficial al echipei. 

Duelul cu Timba vine în pregătirea primului meci din grupele FIBA Europe Cup, în fața celor de la Istanbul BBSK, săptămâna viitoare la Cluj. O grupă interesantă cu trei campioane naționale din țările lor, Lukoil Academic, Dinamo Tblisi și noi. Am aflat și ultimul adversar din grupa E, Istanbul BBSK, o echipă cu jucători din naționala Serbiei, a Sloveniei, un lituanian și doi jucători americani experimentați”, a mai adăugat tehncianul Clujului tot pentru sursa citată. 

Confruntarea dintre Timba Timișoara și U-Banca Transilvania Cluj este programată astăzi, 13 octombrie, începând cu ora 19:30. Partida nu este televizată. 

*Foto: Mircea Roșca @sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    junior turco-roman
    In vara a fost adus un junior turco-roman de la o echipa din Turcia, a si jucat vreo doua amicale . Stie cineva ce s-a intamplat cu el, nu mai apare in lotul nostru .

    cu 6 ani în urmă (13.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!