Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mergem la Oradea să ne facem treaba”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.04.2018

mihai silvasan oradea cluj

U-BT Cluj-Napoca va da piept cu CSM CSU Oradea în derby-ul penultimei etape din Top 6 LNBM. 

Partida reprezintă a cincea întâlnire dintre cele două formații în actuala stagiune. Până acum U-BT Cluj a câștigat în trei întâlniri, inclusiv finala Cupei României, scor 64-61 la Sfântu Gheorghe. Singura victorie a orădenilor a venit însă chiar pe teren propriu, în prima fază a sezonului regulat. 

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a vorbit despre obiectivele echipei sale înainte de partida cu CSM CSU Oradea, pentru site-ul campioanei:

”Tot timpul se poate să apară lucruri noi și din partea lor, dar și din partea noastră, însă în general echipele se cunosc între ele. Pot apărea surprize mai ales din punct de vedere tactic. Mergem la Oradea să ne facem treaba, să fim concentrați pe ceea ce avem de făcut și să ne întoarcem acasă cu victoria”.

CSM CSU Oradea - U-BT Cluj-Napoca se joacă astăzi, cu începe de la ora 18:00. Partida va fi transmisă de cei de la Digi Sport 4. 

*foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    se joaca locul 2
    Va asteptam la Oradea ca sa va faceti treaba: jucati frumos, aduceti-va si norocul cu voi, iar noua ne trebuie o zi normala, fara excese la realizari sau la ratari si rezultatul va fi bun! Apoi mergem la Steaua sa le "spunem" ce avem de spus in ultimul joc...

    cu 5 ani în urmă (25.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ei, un pic te umfli
      daca ambele echipe prind un meci average nu cred ca poti spune ca stii dinainte rezultatul. Vreau sa zic ca exista echilibru si doar o zo normala nu va face deloc favoriti.

      cu 5 ani în urmă (25.04.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    1,2,3,4
    La cum arata ultimele rezultate se joaca pentru primele 4 locuri. Foarte echilibrat si greu de anticipat podiumul anul asta.
    Personal cred ca nici Oradea nici Cluj nu sunt favorite anul asta, forma buna a Stelei si avantajul terenului pentru Sibiu ar putea fi decisive.

    cu 5 ani în urmă (25.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!