Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne așteptam să fie un meci greu, însă poate nu chiar așa de greu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, liderul la zi din Liga Națională de Baschet Masculin, a câștigat cu greu meciul din deplasare cu Politehnica Iași, ultima clasată la ora actuală, scor final 76-72. 

La finalul întâlnirii, antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, a vorbit despre acest duel neașteptat de greu cu trupa moldoveană, dar și despre partida care urmează cu Keravnos, respectiv despre revenirile lui Rasic și Torok.

Ne așteptam să fie un meci greu, poate nu așa de greu cum a fost, însă eram convins că ieșenii vor da totul pe teren, deoarece au schimbat banca tehnică. Noi am abordat acest meci și din altă perspectivă, pentru că urmează un meci foarte important miercuri, în FIBA Europe Cup, cu ciprioții de la Keravnos, ne dorim să câștigăm acest joc și să ne calificăm mai departe, este unul dintre obiectivele noastre pentru acest sezon. Un mare plus în această seară au fost revenirile lui Rasic și Torok în teren. Încă nu sunt complet reintegrați în echipă, însă sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, a declarat Silvășan, citat de site-ul oficial al clubului ardelean. 

U-BT rămâne în continuare pe fotoliul de lider în Liga Națională, având la activ 14 meciuri câștigate și doar 3 pierdute. Acum pentru formația lui Silvă urmează miercuri duelul crucial cu Keravnos pentru calificarea în optimile FIBA Europe Cup, iar ulterior Final 8-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!