Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu avem nicio scuză pentru felul cum am început meciul”

Paul Olar

Paul Olar
08.05.2017

U-Banca Transilvania a cedat meciul trei al semifinalei cu CSM CSU Oradea. Bihorenii au început partida ca din pușcă, astfel că au condus ostilitățile aproape în permanență.  Tocmai de aceea, Mihai Silvășan a ținut să își exprime dezamăgirea față de felul cum au abordat băieții săi startul meciului, acordând o declarație site-ului oficial al echipei.

”Un meci foarte intens, de Playoff, în care noi am început cum am început... Nu avem nicio scuză pentru cum am început meciul, știam că ei sunt cu cuțitul la os și că vor da ceea ce au mai bun pentru a câștiga acest meci. Exact asta s-a întâmplat, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul intensității jocului, în primul sfert a fost 26-9, ceea ce spune multe. Degeaba am reușit să le câștigăm pe celelalte trei, căci nu am reușit să ne apropiem. A fost un meci controlat în mare parte de Oradea, îi felicit pentru victorie și aștept meciul de miercuri”, a spus antrenorul, conform u-bt.ro.

Meciul patru al seriei este programat miercuri, cu începere de la ora 20:15, la Oradea.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!