Stiri

Mihai Silvășan: „Nu ne-au dat nicio șansă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.03.2018

Campioana României la baschet masculin a suferit un eșec drastic marți seara în Olanda la 27 de puncte diferență, scor final 103-76. Donar Groningen și-a ușurat astfel semnificativ misiunea în privința returului de la Cluj-Napoca de săptămâna viitoare, fiind cu un pas și jumătate calificați în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. 

La finalul confruntării din Martini Plaza, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj, nu a mai avut foarte multe de precizat, oferind o scurtă declarație. 

„Donar Groningen nu ne-a dat nicio șansă. Nu am fost în formă, concentrarea noastră nu a fost cea mai bună, având în vedere circumstanțele”, a spus Silvășan pentru site-ul oficial al clubului.

Aleksandar Rasic, cel mai eficient om al ardelenilor în eșecul cu Donar, a spus la rândul său câteva cuvinte despre acest joc. 

„Nu am trecut acest test, așa că nu ne rămâne decât să îi felicităm pe cei de la Donar. Trebuie să învățăm din această înfrângere, așa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată”, a concluzionat Rasic. 

Meciul retur este programat miercuri, 14 martie, cu începere de la ora 19:00, însă până atunci băieții lui Silvășan mai au de disputat un joc pe teren propriu, cu SCM U Craiova în campionat, sâmbătă de la 19:15. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!