Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan:”Personal nu mă interesează diferența de puncte”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.01.2019

Prezent la conferința de presă premergătoare următorului meci, Mihai Silvășan a vorbit despre așteptările sale și echipa Sibiului.

”Jucăm cu Sibiul, o echipă foarte puternică în acest sezon, ca de altfel în ultimii 2-3 ani. Este un derby al baschetului românesc, joacă primele două clasate la această oră și încărcătura va fi mare. Ei sunt o echipă foarte atletică, foarte puternică din punct de vedere fizic, în primul rând pentru asta trebuie să fim pregătiți, va fi nevoie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuși să câștigăm. Bineînțeles, obiectivul nostru este să câștigăm, personal nu mă interesează diferența de puncte, nu urmăresc să învingem la minim 12 puncte ca să terminăm această primă parte a campionatului pe primul loc. E important să câștigăm și atât. Încărcătura va fi mare din multe puncte de vedere, însă eu am încredere în echipa mea, în jucătorii pe care îi avem și cred că vom face un meci bun”,a declarat antrenorul ardelenilor pentru site-ul oficial al echipei.

Întrebat despre așteptările legate de atmosfera de la meci, Mihai Silvășan a spus că, ”Sibiul are fani loiali, care îi însoțesc peste tot, îi așteptăm pe fanii noștri să vină în număr cât mai mare la meci, din ce țin minte la ultimul meci cu ei am avut 5.400 de spectatori, așteptăm cel puțin la fel de mulți și la acest joc. Avem nevoie de ei să ne susțină și să ne împingă de la spate pentru a reuși victoria.”

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu are loc sâmbătă, 12 ianuarie, începând cu ora 17:30  în BT Arena.

 

*foto: Manases Sandor

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Sibiul favorita !
    Cu parere de rau o spun, dar dupa evolutiile din acest sezon, Sibiul e clar favorita ! Noi putem castiga doar daca mai multi jucatori vor prinde o zi de gratie, Rasic si Dykess vor fi evident luati sub paza, deci un aport mare trebuie sa-i aiba Marinov si cei doi pivoti, iar ceilalti sa aiba o evoluti cat de cat decenta . Dar repet, favorita este Sibiul si inca ceva, la lupta sub panouri nu vad cum sa nu fim dominati, sansele noastre stau intr-o zi de gratie la aruncarile de 3 pct si patrunderi individuale eficiente . Hai UBT !!!

    cu 5 ani în urmă (10.01.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    sincer
    nici pe mine nu ma intereseaza diferenta de scor . SPECTACOLUL oferit insa DA ! Iar anul acesta cu citeva exceptii ( mai ales ultimul meci cu Oradea), acesta a cam lipsit. Sansele le vad 51-49 sau 49-51 % :))

    cu 5 ani în urmă (10.01.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Re
    Eu nu sunt de acord cu voi. Chiar dacă nu au strălucit ca și evoluție, jucătorii Clujului au capacitatea de a se mobiliza atunci când trebuie. Au dovedit-o și sunt convins ca asa va fi și acum. Pivoții ar trebui sa se autodepaseasca sâmbăta, iar Dykes, Rasic sau Marinov pot face oricând un meci mare. Sibiul pare mai puternica decât în anii anteriori, însă ii limitezi mult partea ofensiva dacă îl blochezi pe Tamulis și le faci fată în spațiul de 3 secunde. Va fi un meci echilibrat între doua echipe mai apropiate valoric ca niciodata. Eu opinez ca echipa din Cluj pleacă favorita cel puțin din punct de vedere al valorii jucătorilor și al faptului ca este gazda. Punctul nevralgic este lipsa titularului pe poziția 4. Ma aștept sa vad la clujeni motivație, dorința de victorie și atitudine de învingători. Iar apoi, indiferent de rezultat, ma aștept sa vad din 1-6 și diferența de buget în teren, nu doar în povesti...

    cu 5 ani în urmă (10.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!