Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Steaua este o echipă care își vinde scump pielea”

David Istrate

David Istrate
01.05.2019

Săptămâna trecută, în BTarena din Cluj-Napoca, formația gazdă a obținut două succese la limită în fața lui CSA Steaua București. Ambele partide au fost foarte echilibrate și de aceea întâlnirea cu numărul trei, cea care ar putea decide soarta acestei serii, va fi foarte interesantă.

Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, este conștient de forța echipei adverse și de faptul că aceasta își va dori să se impună în jocurile de pe teren propriu, însă a declarat că elevii săi trebuie să fie concentrați și să încerce să termine seria în București.

După cum s-a văzut, Steaua este o echipă care își vinde scump pielea și sunt convins că își vor dori să câștige meciurile de acasă. Noi mergem la București cu gândul de a termina seria acolo. Trebuie să fim concentrați și să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga primul meci.”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro

Meciul al treilea are loc miercuri, 1 mai, de la ora 18:45, fiind transmis în direct de Digisport 3. În cazul în care U-BT Cluj-Napoca reușește să se impună, aceasta se va califica în semifinalele Ligii Naționale unde o va aștepta pe învingătoarea seriei dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești.

*foto: Valentin Todea/Total Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    stai linistit, Silva
    Baietii vor da dovada de caracter, cum fac mai tot timpul cand castiga dupa ce suntem in buda mai tot meciul :)))

    cu 4 ani în urmă (01.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!