Stiri

Mihai Silvășan: „Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei”

David Istrate

David Istrate
14.03.2018

u bt cluj donar groningen silvasan sakic

U-BT Cluj-Napoca a pierdut un nou duel în companiei liderului din Olanda, Donar Groningen. Cu toate că jucătorii campioanei României au dominat prima jumătate a confruntării, aceștia au cedat în cele din urmă la o diferență de 7 puncte, scor 69-76.

La finalul partidei dintre U-BT Cluj-Napoca și Donar Groningen, antrenorul gazdelor, Mihai Silvășan, a oferit o declarație, în care a vorbit atât despre acest joc, cât și despre întreaga campanie europeană.

„Îmi pare rău că am ieșit din competiție, în primul rând, chiar ne doream să mergem mai departe. Felicit echipa din Groningen, evident că au fost mai buni decât noi, ne-au bătut de patru ori în acest sezon. Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei, în cea mai mare parte a timpului au dat tot ce au avut mai bun din ei. Îmi pare rău că nu am putut eu găsi soluții mai bune să îi ajut să treacă și peste aceste meciuri. Aceasta este situația, am ieșit din Play-Off-ul competiției, am jucat 16 meciuri cu un procentaj pozitiv victorii-înfrângeri și ne mai rămâne un singur lucru la care să ne gândim: la campionat”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

Silvășan a fost completat de jucătorul său, Zeljko Sakic, marcator a 13 puncte, care s-a arătat mulțumit de lupta dată de către colegii lui.

„Vreau în primul rând să mulțumesc acestui grup, pentru că am făcut tot ce am putut. Sigur, în meciul tur ne-am spulberat șansele de calificare, însă Donar a fost echipa mai bună, ne-au învins în toate cele patru jocuri disputate cu ei. Am avut șansa noastră, însă a fost una mică. La finalul competiției, pot spune că am avut câteva meciuri reușite. Vreau să mulțumesc colegilor mei, dar și adversarului pentru lupta din această seară, vreau să mulțumesc de asemenea publicului, care a venit meci de meci să ne susțină!”  

În urma acestei înfrângeri, U-BT Cluj-Napoca a părăsit competiția europeană, cu 8 victorii în 14 partide. Din acest moment, formația antrenată de Mihai Silvășan mai este angrenată doar în principala competiție internă.

Următorul meci pentru echipa en-titre va avea loc sâmbătă, 17 martie, împotriva lui CS Phoenix Galați. Confruntarea este programată de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de FRB TV.

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Tratament
    Pacientul revenit la psihiatru dupa 3 saptamani de tratament.
    - Ei, mai urinati necontrolat in pat in timpul noptii?
    -Mai urinez domnule doctor, dar acum sunt mandru de asta!

    cu 6 ani în urmă (14.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    A fost
    Și s-a terminat. Felicitări pentru această încercare și în Europa. Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (15.03.2018) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    multumiri si mandrie
    Motive prea mari nu ar fi nici de mandrie, nici de multumiri. Un antrenor bun, putea si chiar trebuia sa obtina mai mult. Ai opt straini in lot (joci in Cupa Romaniei minute bune fara niciun roman in teren), inca doi romani destul de buni, plus inca doi-trei tineri de perspectiva, si te chinuiesti in toate competitiile. Aproape dupa fiecare meci invoca diverse aspecte, uneori isi asuma resposabilitatea pentru infrangeri doar de "ochii lumii". Cred ca este un antrenor modest, pe care cineva insista sa-l faca mare, cam cum vrea Berceanu sa scoata pivot de liga nationala din fiul sau, cand el nici la juniori nu era cine stie ce. Drumul spre glorie incepe de jos, iar cine "arde" etape din acest drum risca sa se "friga".

    cu 6 ani în urmă (15.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!