Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Sunt mândru că avem o sală așa frumoasă"

Magdalena Manea

Magdalena Manea
29.10.2014

Sala polivalentă a fost inaugurată pe 27 octombrie după 22 de luni de muncă continuă pentru a finaliza construcția. Arena dispune de un sistem Video Box, unic în România. Este cea mai modernă sală de sport multifuncțională de la noi din țară și va găzdui meciuri, evenimente și concerte. Sala dispune de 7070 de locuri care se pot extinde la nevoie la 10000 de locuri. Se vor putea juca indoor 8 sporturi, pardoseala sălii putându-se înlocui în funcție de sportul jucat. 

Printre primii dintre cei ce au inaugurat suprafața Sălii Polivalente a fost Mihai Silvășan, căpitanul echipei U-BT Cluj și al naționalei.  Prezent la deschiderea oficială, Mihai Silvășan spune: "Încă nu am apucat să ne antrenăm la un nivel serios, însă arată foarte bine, eu personal sunt mândru că avem o sală așa frumoasă. Obiectivul nostru ca echipă este să umplem cât de repede sala și să avem o sală plină cu 7000 de oameni.”

Întrebat despre calitatea pardoselii Sălii Polivalente, căpitanul declară: "Asteptam să vedem cum se comportă podeaua. Nu au fost probleme, trebuie doar o perioadă în care să se așeze. Sperăm să fie în regulă la ora primului meci pe care îl vom disputa aici.”

Sala Polivalentă va avea invitat pe James Blunt, vineri 31 octombrie, acesta fiind primul concert ce va avea loc aici. 

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cluj
    acuma la meciuri sunt cam 2000 de oameni , iar in playoff cam 3000, deci nu cred ca se va umple vreodata sala asta

    cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Pai cum sa se umple cand pot sa fie suporteri de pe net, cum sa se umple daca sunt bilete de cumparat..... De cate ori se umple o sala de clujeni, o sala sau un stadion, da sa fie pline......

      cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    ma bine faceau sala de 4000 locuri, cred ca ajungea

    cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nu stiu ce sa spun, poate ca ii prea mare, poate ca in cativa ani cea de 4000 ar fi fost prea mica..... Poate odata si odata se va destepta si romanul si va face diferenta intre sport la tembelizor si sport live.....

      cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    • tzontzolino:

      straini
      O umpleti cu straini- cu prima ocazie o sa vin in noua sala din Cluj si daca imi place cu siguranta revin :). Speram sa aibe si Pitestiul macar o sala gen Horia Demina apoi o bijuterie ca a voastra! Sa va bucurati de ea cu victorii :)

      cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Esti binevenit cum este binevenit orice suporter din tara sta (stiu ca sunt uni care au degete de aratat dar ne cerem scuze in avans in numele lor)

      cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      erata:#tara asta

      cu 9 ani în urmă (30.10.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    bineinteles, ca esti binevenit tzontzo!

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!