Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Tot timpul meciurile cu Oradea și cu Sibiul sunt un motiv de mândrie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.01.2019

U BT Cluj-Napoca a reușit să obțină o victorie categorică în fața campioanei de la CSM CSU Oradea. Clujenii s-au  impus cu scorul de 93-78, după un meci în care au preluat inițiativa încă din primul sfert pentru a nu mai ceda până finalul celor 40 de minute de joc.

Mihai Silvașan, antrenorul clujenilor, a spus la final că această partidă nu era una cu o importanță mare în ceea ce privește clasamentul dar că mereu victoriile contra Sibiului sau Oradiei sunt motive de mândrie:

„După un sfârșit de an mai puțin reușit, cu înfrângerea de la Craiova, am început bine. Ne doream foarte mult această victorie, nu că ar fi contat prea mult în economia clasamentului, însă tot timpul meciurile cu Oradea și cu Sibiul sunt un motiv de mândrie, vrei să arăți că ești o echipă bună, o adevărată pretendentă la titlu. Îmi felicit jucătorii că au demonstrat din plin acest lucru în această seară. Am arătat consistență, ne-a ajutat și intrarea cât de cât în ritm a lui Dorsey, pe care nu am putut să îl folosim la antrenamente până acum, însă s-a văzut ce fel de jucător este. E tipul de conducător de joc care poate să și înscrie, să facă diferența, însă este și cerebral, nu se pierde în momentele importante, cred eu căne va ajuta foarte mult. E important să rămânem sănătoși.

U BT Cluj-Napoca încheie prima fază a sezonului regulat cu un meci tot pe teren propriu, în compania lui BC CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!