Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Tratăm acest meci ca pe o finală”

David Istrate

David Istrate
20.03.2019

Miercuri, 20 martie, au loc trei partide din sferturile de finală ale Cupei României. Cel mai interesant duel este reprezentat de întâlnirea dintre BCM U FC Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca. În tur, clujenii s-au impus la o diferență de 5 puncte, prin urmare, problema câștigătoarei nu este rezolvată.

Înaintea celei de-a 6-a confruntări stagionale cu BCM U Pitești, Mihai Silvășan a declarat că elevii săi sunt nerăbdători să intre pe teren. De asemenea, tehnicianul lui U-BT Cluj-Napoca a spus că echipa sa va trata acest meci ca pe o finală.

Tratăm acest meci ca pe o finală. Ambele echipe își doresc să se califice la turneul Final Four și vor da totul ca să reușească. Așteptăm cu nerăbdare bătălia de miercuri și sperăm ca la sfârșitul meciului noi sa fim cei care ne bucurăm.”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro

Toate celălalte 5 meciuri dintre aceste două echipe s-au încheiat la o diferență de maxim 5 puncte, astfel, se prevede o luptă foarte intensă. Partida are loc în această seară, 20 martie, de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Digisport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cluj Pitesti
    Am susținut și o fac în continuare, Piteștiul are echipa de top 4. Cu toate acestea, dacă nu ne calificam într-o dubla manșa va fi un eșec total. Sper ca Silvasan nu a dat declarația doar ca să zică ceva, iar jucătorii sa fie conștienți și sa pună osul.

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Bine Bro
    I-ai tras-o lui Nini

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!