Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Trebuie să câștigăm meciul cu Energia cu orice preț”

Paul Olar

Paul Olar
13.12.2014

U Banca Transilvania întâlnește astăzi, cu începere de la ora 20:30, pe Energia Târgu Jiu, într-un duel din etapa cu numărul XI. Contabilizând doar trei succese, ardelenii ocupă poziția 10 în clasament, iar Mihai Silvășan conștientizează situația crâncenă a trupei sale.

“În ultimele două săptămâni am muncit foarte bine la antrenamente și trebuie să se vadă un progres și în jocul nostru. Până la urmă, nu arată foarte bine sezonul nostru până acum, avem doar trei victorii în campionat, sub ceea ce așteaptă oamenii din Cluj de la noi, sub ceea ce se așteaptă toată lumea de la noi și, mai ales, sub ceea ce ne așteptăm noi, în primul rând. Suntem într-o situație dificilă, însă nu este absolut nimic terminat încă. Din punctul meu de vedere, trebuie să luptăm în continuare, să ne găsim forța să fim pozitivi, să muncim la antrenamente și să facem tot ceea ce știm noi mai bine să învingem în cele trei meciuri care au mai rămas,” a spus baschetbalistul, conform u-mobitelco.ro

Ardeleanul evidențiază, drept urmare, necesitatea unui rezultat pozitiv în confruntarea cu Energia. 

“Bineînțeles, primul meci, cel cu Rovinariul, este cel mai important. Este o echipă puternică, cu jucători rapizi, foarte atletici, care a reușit să practice un joc bun în campionat și în EuroChallenge și vin cu un moral bun la noi, după ce au reușit să se califice în fază următoare a EuroChallenge. Pentru noi, însă, meciul acesta va fi pe viață și pe moarte, trebuie să câștigăm acest meci cu orice preț!”

Totodată, Silvășan vorbește despre atitudinea pe care trebuie să o aibă elevii lui Marcel Țenter.

“Doar împreună vom reuși să scoatem echipa din pasa în care este, nu este loc de frustrări sau alte lucruri de acest gen. Linia se trage la finalul campionatului, nu la mijlocul lui sau la mijlocul turului, eu sunt optimist și am încredere în mine și în colegii mei că putem face o figură bună în acest campionat,” a declarat sportivul, potrivit sursei amintite anterior.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Lasati declaratiile pompoase si la joc cu voi!

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!