Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Trebuie să ne vedem de treabă, să rămânem cu picioarele pe pământ”

Paul Olar

Paul Olar
14.03.2017

U-Banca Transilvania și CSU Sibiu își dau întâlnire miercuri, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian. Clujenii au suferit o înfrângere surprinzătoare în etapa precedentă, împotriva Timișorenilor, așa că sunt hotărâți să își ia revanșa în Derby-ul Ardealului.

”Urmează meciul cu Sibiul, un meci în care trebuie să arătăm o altă față după meciul de la Timișoara, unde nu am fost suficient de concentrați, nu am avut intensitatea pe care trebuia să o avem pentru a putea câștiga. Cum le-am spus și băieților, orice meci este important, toată lumea vrea să ne învingă, toată lumea dă ce are mai bun împotriva noastră și nu va fi ușor nici într-un meci! Trebuie să ne vedem de treabă, să rămânem cu picioarele pe pământ, să jucăm un baschet de calitate și să ne dorim la fiecare meci victoria”, a spus Mihai Silvășan, conform u-bt.ro.

Confruntarea va demara la ora 17:00, în direct la Digi Sport 4.

*Foto: u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • streetball44 :

    Da
    Si sa incercam pe cat posibil sa facem un meci mai bun in aparare, sa nu vedem ceea ce am vazut in ultimele 4-5 reprize disputate de noi. In atac, sper ca nu vom avea probleme si sper ca jocul in atac cu Timisoara a fost doar o pasa proasta... in rest, vedem ce va fi maine.

    cu 7 ani în urmă (14.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!