Stiri

Mihai Silvășan: „Un meci decisiv pentru noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.12.2017

U-Banca Transilvania va juca azi pe teren propriu cu cei de la Lukoil Academic Sofia în ultimul meci din Grupa E a FIBA Europe Cup. Confruntarea este programată cu începere de la ora 19:00, în Polivalenta din Cluj, fiind transmisă în direct de DigiSport. 

Pentru trupa pregătită de Mihai Silvășan acest joc are o importanță semnificativă, dat fiind faptul că, în cazul unei victorii, echipa va termina grupa pe locul 1 și se va duela în faza următoare a competiției cu adversari ceva mai accesibili. 

„Meciul cu Lukoil Sofia este un meci decisiv pentru noi, cu siguranță ne dorim să câștigăm pentru a termina pe primul loc grupa E din acest punct de vedere este decisiv, chiar dacă suntem deja calificați în faza a doua a grupelor”, a declarat Silvă, conform u-bt.ro. 

Indiferent de rezultatul de azi, U-BT Cluj este calificată în faza următoare a FIBA Europe Cup, însă rămâne de văzut pe ce loc va termina grupa, respectiv cu cine se va duela în grupe în primăvară, adversari pe care îi va afla în această seară. 

Avancronica partidei și posibilii adversari din faza secundă a grupelor pot fi citiți AICI

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!