Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan face un meci bun împotriva lui Gaz Metan Mediaș

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2014

U Banca Transilvania a repurtat primul succes stagional. Formația de pe malul Someșului Mic a trecut de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 86-71, într-o dispută ce a avut loc sâmbătă seara.

Dintre cei 12 baschetbaliști folosiți de Dorin Pintea, o prestație strălucită a reușit tocmai căpitanul Mihai Silvășan. Internaționalul român a evoluat timp de 31:35 de minute, strângând 24 de puncte. Practic, sportivul născut în anul 1985 a avut 9/13 din interiorul semicercului, respectiv 1/6 de la mare distanță și ¾ de la libere.

În plus, Silvășan a izbutit 9 recuperări (3 ofensive) și 3 pase decisive, statisticile sale formând un indice al eficienței de 26. Drept urmare, “Silvă” a fost liderul lui U la capitole precum puncte marcate, mingi culese de pe panou, eficiență sau +/-.

Cu excepția lui Mihai, în formă mare s-a aflat și Cătălin Baciu. Pivotul a strâns 17 puncte, 8 recuperări, un capac, o pasă decisivă și o intercepție.

Banca Transilvania se duelează în etapa următoare cu CSM-U Oradea.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!