Stiri

Mihai Silvășan, prestație bună în meciul cu Atomeronu

Paul Olar

Paul Olar
17.12.2014

U Banca Transilvania a încheiat în notă pozitivă aventura internațională. Gruparea antrenată de Marcel Țenter a trecut de Atomeronu Paks, scor 81-68, într-o confruntare disputată marți seara.

Cu Mihai Silvășan în frunte, clujenii și-au arătat rapid intențiile legate de partidă. Internaționalul român a continuat să presteze excelent, terminând duelul cu 22 de puncte marcate. El a reușit 2/4 din interiorul semicercului și 6/9 de la mare distanță.

În plus, Silvășan a strâns o recuperare, iar rezultatul obținut l-a mulțumit pe deplin. Astfel, sportivul a declarat la conferința de presă următoarele:

“Mă bucur de victorie, a fost important pentru noi să ne impunem. Am evoluat bine în repriza întâi și am încheiat grupa cu bine,” a spus baschetbalistul, conform fibaeurope.com

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!