Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan se retrage din activitatea de jucător profesionist. „Decizia nu am luat-o acum, la supărare”

Paul Olar

Paul Olar
20.04.2015

Mihai Silvășan a decis să renunțe la activitatea de jucător profesionist. Hotârărea sportivului clujean a fost anunțată oficial, prin intermediul site-ului u-mobitelco.ro

În vârstă de 30 de ani, Silvășan se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, internaționalul are dureri la spate și nu a dorit să agraveze situația medicală, precum a precizat și în interviul acordat sursei citate anterior.

„Mi-am făcut analize și lucrurile arată mai rău decât înainte. Nu aș vrea să ajung din nou să fac hernie. Poate că aș mai fi putut să joc un an, doi-trei, nu se știe, dar când nu mai poți munci cum vrei și să realizezi ceea ce îți dorești, atunci mai bine stai deoparte. Decizia asta nu am luat-o acum, după încheierea campionatului, la supărare, m-am hotărât după meciul cu Steaua.”

Mihai a contabilizat, din 2008 și până în prezent, 230 de prezențe în Liga Națională de baschet masculin. Extrema de forță s-a remarcat cu medii de 11.9 puncte, 3.8 recuperări, 2.2 pase decisive, respectiv 11.7 la eficiență. De asemenea, „Silvă” a evoluat în peste 20 de jocuri de Cupă a României.

Silvășan și-a trecut în palmares titlul de campion în 2011. Totodată, numărul 15 din garniture clujeană este triplu vicecampion al României, respectiv finalist CEBL.

*Foto: Radu Roșca/sportpictures.eu

16 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Aplauze pentru o cariera daruita culorilor alb si negru
    Multumim Mihai si te asteptam si in postura de antrenor principal la U!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cluj
    Pacat... ate.. multumim Silva pt tot!!!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asta mai zic si eu veste proasta. Sper ca dupa el sa nu vina potopul, sunt 5 ani fara finala, echipa pierde cel mai stabil jucator, omul care a castigat o gramada de meciuri decisive, nu stiu cata rabdare mai au investitorii si tare mi-e teama ca vom fi din nou in situatie din 96 cand s-a asteptat 10 ani pana la urmatoare finala.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      cluj
      4 ani :)

      cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      Da-ti o palma peste gura!!!!

      Asta ii o veste mult mai nasoala decat eliminarea din PO, oricine si orice ar zice Silva a fost intotdeauna un jucator esential in strategia si jocul echipei! Numarul 15 ar trebui sa ramana in proprietatea lui! Sanatate!

      cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Vor fi 5 la anul...2011-2016:D

      cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Respect !
    Multa bafta Silva in tot ceea ce vei face de acum incolo si multa sanatate alaturi de familie.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    BV Silva
    Felicitari Silvasan ca ai avut curajul sa pui sanatatea pe primul loc! Multi dintre noi nu facem asta si regretam mai tarziu! Banii vin si pleaca, sanatatea merge dupa noi! Baschetul romanesc, nationala si Cluj pierd un om mare, un jucator superb. Se retrage si Burlacu si tacamul e complet!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    • BC CSU Sibiu journey:

      burlacu ?
      burlacu nu mai joaca nimic de mult timp. plus ca e cel mai antipatic jucator din liga masculina.abia astept retragerea lui. oricum asesoftul nu il mai ajuta cu nimic si nici nationala

      cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    • tzontzolino:

      re
      In primul rand Burlacu joaca excelent pentru varsta lui! Si aici vorbim de cariera nu ultimele jocuri- totusi are Cupa Italiel castigata, a fost un sezon cand avea 100.000 de euro salariu-fiind intre primii 5 cei mai bine platiti sportivi din Romania (inclusiv fotbal). Cred ca asta spune putin din valoarea lui!

      cu 8 ani în urmă (20.04.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Pacat!
    Multa sanatate acestui jucator remarcabil!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Sanatate!
    Multa sanatate si bafta de la Tg-Mures, Silva!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Felicitari Silvasan
    Pentru mai multe lucruri: pentru o cariera de exceptie, pentru loialitatea fata de club dar si pentru decizia luata

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    bravo
    Multumim Mihai, pentru ce ai oferit baschetului romanesc. Multa sanatate si o viata frumoasa, in continuare, iti doresc !

    cu 8 ani în urmă (20.04.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Respect Silva!
    Este o veste trista pentru baschetul romanesc dar sanatatea este esentiala pentru oricine si ma bucur ca Silva a gasit puterea si ratiunea de a face ce este mai bine pentru el. Este un jucator emblematic atat pentru baschetul Clujean cat si pentru cel romanesc. Merita respectul tuturoe iubitorilor de baschet si ii doresc mult succes in viitor. Respect si sanatate Silva!

    cu 8 ani în urmă (21.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Respect !
    Fericirea de a iubi si a fi iubit nu poate exista fara opusul ei: tristetea despartirii. Si totusi, la sfarsit, cand faci totalul, nu poti sa nu te intrebi daca merita atata suferinta cateva clipe frumoase am vazut alaturi de tine MIHAI SILVASAN ! Singura echipa la care ai jucat a fost "U" si pentru asta suporterul uist isi scoate palaria in fata ta ! Ne vei lipsi mult ! Multa sanatate !

    cu 8 ani în urmă (21.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!