Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mijatovic, „double-double” și în fața BCT-ului

Dan Oancia

Dan Oancia
19.01.2015

BC Timba a cedat în duelul timișorean din Liga Națională de Baschet Masculin. „Urșii” nu au mai repetat evoluția bună din duelul cu BCM U Pitești și au fost conduși pe toată durata partidei de către BC Timișoara, diferența finală fiind de 15 puncte, 90-75 pentru gruparea condusă de Dragan Petricevic.

Mijatovic a fost din nou cel mai bun om al Timbei. Baschetbalistul „urșilor” a jucat toate cele 40 de minute și a încheiat partida în „double-double”, cu 21 de puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă. A avut un procentaj excelent de la aruncările din interiorul semicercului, 90%, cu nouă aruncări din 10 concretizate în puncte, în timp ce de la distanță a reușit o singură aruncare bună din cinci încercări. Majoritatea recuperărilor le-a făcut pe fază defensivă, 9, două fiind pe atac. Bluntt, cu 15 puncte, cinci recuperări și două assisturi, respectiv Reljic, tot cu 15 puncte, cinci recuperări și trei pase decisive l-au urmat pe lista marcatorilor

Miskovic a fost aproape la rândul său de „double-double”, însă s-a oprit la 14 puncte, opt recuperări și o pasă decisivă.  Lista marcatorilor a fost completată de Mihuți, Costa, Filip, Andrieș și Pătru, fiecare cu câte două puncte. De la Timba a lipsit Hall, plecat în SUA din cauza unor probleme familiale.

BC Timba Timișoara va juca următorul meci în deplasare, la Universitatea Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!