Stiri

Mike James s-a înțeles cu CSKA Moscova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.08.2019

Mike James și-a găsit echipă după despărțirea tumultoasă din această vară de Olimpia Milano. Baschetbalistul american a ajuns la un acord cu CSKA Moscova, campioana în exercițiu a Europei. Cele două părți s-au pus de acord asupra unui contract valabil pentru sezonul competițional 2018/2019.

Pe 18 august anul curent, Mike James va împlini vârsta de 29 de ani. El măsoară 1.83 metri, evoluează pe poziția 1 și este recunoscut drept un marcator de excepție.

Mike James a jucat patru sezoane în NCAA, două la Eastern Arizona și alte două la Lamar. El a absolvit în anul 2012 și nu a fost draftat în NBA. James și-a început cariera profesionistă la KK Zagreb, după care a mai trecut pe Hapoel Galil Elyon, Kolossos Rhodes, Baskonia și Panathinaikos. În 2017 a prins o jumătate de sezon în NBA la Phoenix Suns. Startul sezonului 2018/2019 îl găsea la New Orelans Pelicans dar nu a rezistat mult și a revenit pentru restul stagiunii la Panathinaikos. În ultimul sezon competițional a jucat în Italia la Olimpia Milano.

La formația din Italia a reușit cel mai bun sezon al carierei în Euroligă. În 30 de partide jucate în competiția supremă a Europei, Mike James a acumulat medii statistice de 19.8 puncte, 6.4 pase decisive, 3.8 recuperări și 1.3 intercepții pentru un indice al eficienței de 20.2 unități.

CSKA Moscova și-a schimbat destul de mult fața în această vară iar pe lângă Mike James, i-a mai transferat pe Johannes Voigtmann, Darrun Hilliard, Ron Baker, Janis Strelnieks și Kostas Koufos.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!