Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Nisic: "James Tyler este un jucător minim de Euro Cup, dar nu-i place munca"

Ionuț Greere

Ionuț Greere
16.04.2014

Milan Nisic și-a reziliat contractul cu formația SCM Universitatea Craiova după ce a antrenat mai bine de jumătate de sezon echipa olteană. La finalul sezonului regulat craiovenii s-au clasat pe locul 7 și s-au calificat pentru al doilea an consecutiv în play-off.

Înainte să plece din România, antrenorul sârb a acordat pentru site-ul dalecraiovei.ro un interviu și printre altele a dorit să facă lumină și în cazul pivotului american James Tyler.

”Tyler a venit la Craiova înainte de Crăciun și nu era pregătit fizic. Avea chiar vreo 10-20 kg în plus. Când a intrat prima dată în teren, toata lumea a râs de el. Am vorbit cu el și am spus că trebuie să aibă răbdare pentru că și eu am rabdare cu el. Îi voi acorda toate șansele, dar să aibă răbdare.  După o lună a început să joace foarte bine și lumea l-a preciat. Părerea mea e că este un jucător minim de Euro Cup. Din păcate nu îi place munca și disciplina și joacă așa cum vrea el. Dacă restul băieților respectă tot ce spune antrenorul și unul singur nu respecta, apar probleme mari, și atunci trebuie să plece. La sfârșitul lunii martie a apărut o oferta din Puerto Rico și a început să provoace probleme. A venit la mine si mi-a spus  “Coach, vreau să plec acasă, aici nu sunt fericit”. L-am rugat să rămână pentru că petrecuse destul de mult timp la Craiova, dar nu a dorit să să răzgândească.”, a spus Milan Nisic.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    pt carcotasi
    Daca pana si Nisic,care nu mai e antrenor la noi,zice ca este indisciplinat si nu-I place sa munceasca inseamna ca faza cu inlaturarea din lot pt indisciplina este 100% adevarata.Asa ca nu avem nevoie de jucatori care sa strice atmosfera,avem nevoie de jucatori care sa inteleaga ca baschetul este un sport de echipa,nu sa arati tu(Tyler) ce smecher esti.

    cu 10 ani în urmă (18.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    .....
    http://www.dalecraiovei.ro/index.php/sport/baschet/155-exclusivitate-aceasta-este-povestea-acesta-este-adevarul-dezvaluite-chiar-de-milan-nisic... interesante opinii, ce nu pricep e de ce a trebuit sa plece ca sa spuna lucrurile astea sau de ce nu au fost spuse chiar de Toma ... pentru ca asa cum s-au explicat deciziile luate pana acum, chiar daca frumos ambalate, cum ii placea unui coleg sa spuna, au lasat loc de interpretari... Inca o data spun, sper ca s-a invatat ceva din greselile facute in sezonul asta... relatia staf, jucatori si suporteri trebuie sa ramana la fel de stransa, daca nu si mai puternica, pentru ca fara incredere nu se poate face nimic.
    Incepe play-offul, asa ca.... Forza Stiinta!




    cu 10 ani în urmă (18.04.2014)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      Inainte de play-off sa ne bucuram de Paste... Toate urarile de bine pentru iubitorii de baschet de pretutindeni!
      Sarbatori Fericite!

      cu 10 ani în urmă (18.04.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      ............
      Ti s-a explicat vreodata vreo decizie luata,amice?Ma faci sa rad,s-au livrat asa zise explicatii doar VRAC!Ori esti naiv, ori baiat de-al casei...

      cu 10 ani în urmă (22.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!