Stiri Cupa României Feminin

Milica Ivanovic: "Vom lupta pentru a aduce o medalie fanilor noștri"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

Alba Iulia este orașul gazdă a turneului final al Cupei României la baschet feminin. Gazdele vor întâlni în semifinale pe formația din Sf. Gheorghe.

Jucătoarea echipei din Sf. Gheorghe, Milica Ivanovic, a declarat pentru Total Baschet că speră să aducă la Sf. Gheorghe o medalie după acest Final Four.

Final Four-ul va fi foarte greu pentru noi, primul joc îl jucăm împotriva lui Alba Iulia, care este gazda acestui turneu. Nu va fi ușor, dar avem o chimie bună la echipă, știm rolurile noastre și ne dorim cu toții să ne exprimăm cât mai bine. Există 4 echipe bune, jucăm 2 jocuri in 2 zile și nu știi niciodată ce se va întâmpla, oricine poate bate pe oricine. Vom lupta pentru a aduce o medalie pentru fanii noștri, ei au fost uimitori în acest an, și știm că ne vor susține până la capăt.

În acest sezon, Ivanovic are o medie de 14.3 puncte pe meci, 3.1 recuperări, 1.9 pase decisive și 11.9 la eficiență.

Foto: Sepsi SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!