Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Milica Ivanovic contribuie decisiv la surpriza realizată de Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.03.2013

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a câștigat cu scorul 79-64 disputa cu CSM Târgoviște și obține un succes de moral înaintea Final Fourului Cupei României de la Alba Iulia.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Sf. Gheorghe și a meciului a fost sârboaica Milica Ivanovic. Fundașul în vârstă de 25 de ani a evoluat 34 de minute în derby-ul cu Târgoviște, timp în care a strâns 22 de puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă, 2 mingă câștigate dar și 2 pierdute. A avut 5/8 la aruncările de 2 puncte și 4/8 la cele din afara semicercului.

Vezi statistica meci cu meci a jucătoarei

În acest sezon al LNBF, Ivanovic are o medie de 14.2 puncte pe meci, 3.0 recuperări, 2.0 pase decisive pentru in indice de 11.9 la capitolul eficiență.

Foto: Arhiva personală jucătoare Milica Ivanovic (cont personal facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gyurekjr :

    same here...
    autor sau sursa mentionata? cred ca nici la celelalte articole nu ati cerut voie daca puteti sa folositi fotografiile...chiar daca sunt postate ele sunt posesia autorului...

    cu 11 ani în urmă (25.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!