Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Am avut procentaje foarte slabe la 2 și 3 puncte. Îmi reproșez asta”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.12.2018

FCC ICIM Arad a cedat cu 52-66 în meciul restant din etapa a 6-a, cu CSM Satu Mare. După o primă repriză echilibrată, încheiată cu un avans de două puncte pentru oaspete, arădencele au avut probleme în ofensivă în partea secundă. Atunci au marcat doar 18 puncte și au primit 30. Antrenorul Miljan Medvedj a pus multele ratări pe seama mentalului.

„Îmi asum toată responsabilitatea pentru meciul de astăzi. N-am reușit să pregătesc meciul mai mult mental. Iar s-a ratat foarte mult, am avut procentaje foarte slabe la două și la trei puncte. Îmi reproșez asta. Oaspetele au venit foarte hotărâte astăzi să câștige meciul. Au reușit, au fost foarte pregătite, motivate, le felicit. Cam atât, noi trebuie să revenim la drumul nostru și să ne batem cu echipele cu care putem. O echipă din Satu Mare care e mai valoroasă, cu bancă mai lungă, dar astăzi a fost problemă mentală la noi”, a declarat Miljan Medvedj la finalul partidei.

Galben-albastrele au avut 14 șuturi în plus față de adversare, dar procentaj mult mai mic. FCC ICIM Arad a încheiat partida cu 28,2% reușite din acțiune (20/71). 16/50 au avut arădencele la șuturile din semicerc (32%) și 4/21 de la distanță (19%). La pauza mare acestea aveau 39,1% la aruncările de două puncte și 33,3% la cele de afară. De partea cealaltă, CSM Satu Mare a terminat meciul cu 45,6% la șuturile din acțiune (26/57).

Pentru FCC ICIM Arad urmează meciul din ultima etapă a grupei valorice A, în deplasare la Cluj-Napoca, în 19 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!