Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Apărarea noastră a funcționat iar. Nu sunt mulțumit cu atacul, doream mai mult”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.11.2018

FCC ICIM Arad a câștigat cu 66-49 partida cu „U” Cluj, din etapa care încheie turul din grupa valorică A. Arădencele au obținut prima victorie acasă cu Universitatea după aproape trei ani de la precedenta. Antrenorul acestora, Miljan Medvedj, a fost mulțumit de victorie și de faza defensivă, dar aștepta mai multe puncte înscrise de elevele sale.

„Un meci în care sunt mulțumit pentru victorie și pentru apărarea noastră care a funcționat iar. Dar, sincer să fiu, nu sunt mulțumit cu atacul, iar doar 66 de puncte în atac. Nu știu ce se întâmplă. O să vedem de luni la antrenamente cum o să procedăm și ce o să fac. Doream mai mult, un scor mai mare, să fie mai multe puncte pe tabelă, sigur. Peste 80 de puncte am așteptat, dar e prea puțin 66.

Mă bucur cum a revenit Harrison. A avut primul meci cu Târgoviște, a jucat bine. La Brașov iar n-a jucat nimic, dar astăzi a revenit și mă bucură asta foarte mult”, a declarat Miljan Medvedj după meciul de vineri.

Pentru arădence urmează peste trei săptămâni fără partide oficiale. Meciul pe care trebuiau să îl dispute săptămâna viitoare, acasă cu CSM Satu Mare, a fost amânat pentru că sala Victoria este ocupată cu un târg comercial.

„Normal că ne ajută pauza, că nici nu jucăm cu Satu Mare acum, o să jucăm pe 11 decembrie. Ne ajută. O să lucrăm mult mai mult pe asta, și psihologic. Și asta e problemă”, a mai spus Miljan Medvedj.

Conform programului afișat la ora actuală pe site-ul federației, următoarea partidă pentru FCC ICIM Arad ar fi în 28 noiembrie, în deplasare cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Campioana joacă atunci în Rusia, în EuroCup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!