Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Jucăm cu o echipă foarte puternică, care are câte două jucătoare pe fiecare post”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.10.2018

Miljan Medvedj va fi la primul meci ca antrenor principal în Liga Națională, după ce a debutat într-un duel oficial în primul tur al cupei. FCC ICIM Arad are o misiune dificilă, pe terenul vicecampioanei CSM Satu Mare, astăzi, de la ora 18. Galben-albastrele nu au mai câștigat în prima etapă a campionatului din 2014.

FCC ICIM Arad debutează în noua ediție de campionat la Satu Mare, în fața CSM-ului local. Noul antrenor al arădencelor, Miljan Medvedj, este la sezonul de debut ca antrenor principal și va conduce primul meci în Liga Națională ca antrenor al galben-albastrelor.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil. Jucăm cu o echipă foarte puternică din campionatul nostru, vicecampiona de anul trecut. O echipă cu multe individualități, o formație care are câte două jucătoare pe fiecare post, ceea ce e foarte important în baschetul modern. Mergem încrezători în forțele noastre. Probleme în lot există în continuare, dar ne-am pregătit toată săptămâna să arătăm un joc bun și un baschet calitativ pentru începutul acestui campionat”, a declarat Miljan Medvedj pentru site-ul oficial al clubului, baschetarad.ro.

Ambele echipe vin după ce au trecut în turul următor al Cupei României. Gruparea arădeană n-a mai obținut o victorie în prima etapă de patru ani. Galben-albastrele au câștigat ultima dată în primul lor meci din campionat în 2014, 79-75 la Târgoviște. Au urmat trei campionate pe care echipa de pe Mureș le-a început cu o înfrângere: două cu Phoenix Galați (75-77 în deplasare în 2015 și 73-76 acasă în 2016) și cu Olimpia CSU Brașov (80-94 la Arad, anul trecut).

Meciul dintre CSM Satu Mare și FCC ICIM Arad se joacă astăzi, de la ora 18:00, la sala LPS din Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!