Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Meci foarte slab făcut de noi, fără atitudine în primele două sferturi, fără poftă de joc”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.10.2018

FCC ICIM Arad a pierdut cu 76-87 pe terenul Olimpiei CSU Brașov, în etapa a 4-a din grupa A a LNBF. După un prim sfert încheiat la egalitate, gazdele s-au distanțat la 14 puncte în a doua perioadă de joc. Avansul a crescut până la 20 de puncte în sfertul trei. Antrenorul arădencelor, Miljan Medvedj, consideră că a fost cel mai slab meci făcut de echipa sa în cele patru etape de până acum.

„Meci foarte slab făcut de noi, cred că cel mai slab de până acum în 4 etape câte s-au jucat... fără atitudine în primele două sferturi, fără energie, fără poftă de joc. În sferturile trei și patru am ieșit pe parchet mai hotărâți, dar nu s-a putut face prea mult. Brasovul a controlat tot meciul foarte bine, cu niște procentaje foarte bune la aruncări. Vreau să felicit echipa din Brașov pentru meciul câștigat”, ne-a declarat Miljan Medvedj după jocul de la Brașov.

Formația sa a reușit să se apropie la patru puncte cu două minute rămase din joc, dar nu a putut ține ritmul pe final. Tehnicianul sârb a jucat fără om mare în acele momente.

„Am jucat cu 5 extreme pe parchet: Hadzovic ,Dzombeta, Mercea, Fodor și Harrison, ce ne-a dat rezultatul mai bun cu un presing pe tot terenul, foarte agresiv, dar diferența făcută de Brasov înainte de sfertul 4 era prea mare și nu am reușit să revenim total în joc”, a adăugat Miljan Medvedj.

FCC ICIM Arad a suferit al doilea eșec în deplasare în această ediție de campionat, după cel din prima etapă. Pentru formația de pe Mureș urmează două meciuri pe propriul teren: vineri cu Universitatea Cluj și la finalul săptămânii viitoare, cu CSM Satu Mare.

*foto: Sports Pictures flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!