Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj se întoarce la Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.07.2015

Foto: Andor Marton

Miljan Medvedj se întoarce la Cluj-Napoca. Este anunțul făcut astăzi de conducerea clubului feminin Universitea Cluj-Napoca. Sârbul care a petrecut mai multe sezoane la Universitatea BT Cluj-Napoca va ocupa postul de director tehnic în cadrul celei mai titrate echipe feminine din țară. Prin această mutare inițiatorii proiectului de revigorare a baschetului feminin au dat lovitura la nivel de imagine, Medvedj fiind unul dintre cei mai iubiți sportivi ce au trecut pe la gruparea masculină.

Am discutat cu Liviu Alexa mult in aceasta saptamana despre cum vrem sa abordam inceputul de campionat. Cum vrem sa ne comportam pe parcursul competitiei. Noi n-avem buget de un milion de euro, dar suntem mandri de jucatoarele noastre, fiindca stim ca ele, jucand cu sufletul, pot face diferenta. Atunci ne-a rasarit in minte o idee. Aveam nevoie de o persoana care sa fie genetic construita pentru lupta pana la sacrificiu, care sa stie cum e sa traiesti numai pentru victorie. Si ne-am zis: cum ar fi... daca l-am aduce pe Meda inapoi la Cluj? - a declarat Florin Covaciu pentru ziardecluj.ro

Liviu Alexa a declarat că își dorește ca spiritul de luptă al fostului sportiv să fie transmis fetelor în noul sezon competițional.

"In minte aveam o fotografie de acum un an si jumatate cu celebrul Elevu' care tinea in mana un banner "NO MEDA, NO PARTY", banner pe care fortele de ordine l-au confiscat repede. Desi fanii il adorau, Meda a plecat acum un an jumate de la echipa intr-un mod intempestiv, ciudat, si nu stiam daca nu cumva are resentimente fata de Cluj. La prima discutie, care a durat doua ore pe telefon, Miljan mi-a spus ca iubirea lui pentru fanii Universitatii nu a intrat la apa, ca nu are decat un dor imens de Cluj si de energia tribunelor si am stiut in acel moment ca e loc de intors cu el. I-am explicat ce vrem de la el: ca avem nevoie de spiritul lui bataios, ca vrem sa ne ajute sa le facem fetelor un transplant de gena din propriul lui caracter. Dintre toti jucatorii sarbi ce s-au perindat la Cluj-Napoca, unii mai fitosi si mai vedete, altii orgoliosi si mai superficiali, unul singur a avut mereu caracter si o inteligenta aparte in joc: Meda. Timp de trei zile, am stabilit cu el detalii organizatorice, clauze, mici obiective, prioritati in pregatire, iar in aceasta dimineata am semnat contractul de colaborare. De-acum e sigur: Meda se intoarce la Cluj-Napoca, orasul sau de suflet, si vine ca sa facem impreuna treaba! Asta ne dorim cu totii in acest moment: sa aratam ca putem misca lucrurile, fara promisiuni desarte si vise fantasmagorice, ci numai cu stabilitate financiara si putina indrazneala de a visa", a declarat la rândul său, pentru aceeași sursa, Liviu Alexa.

Meda spune că decizia nu a fost ușoară, însă nu a putut refuza Clujul.

"Cand m-a sunat Liviu, m-am gandit cum e viata asta si ce surprize frumoase poate sa ofere! Liviu Alexa m-a convins sa accept mai ales pentru ca are o atitudine foarte pragmatica, nu viseaza cu ochii deschisi, are un plan solid, step by step, fara ganduri imposibile. Mi-a fost greu sa ma decid, sotia mea, Natasha, si fetita care trece in clasa a 4-a au fost asa, cum sa spun, niste lucruri care m-au retinut un pic, dar am zis ca Clujul a insemnat prea mult pentru mine ca sa nu dau si eu inapoi ce am primit de la oamenii minunati din acel oras care m-au sustinut si pe care i-am iubit mereu. Vin la Cluj cu toata dragostea si cu toata seriozitatea sa facem lucruri bune acolo si solide. Vin sa facem party pe terenul de joc si in tribune, sa construim ceva frumos! Multumesc, Cluj, multumesc din suflet, ne vedem curand", este mesajul transmis de Meda pentru sursa mai sus enunțată.

CS Universitatea Cluj-Napoca a încheiat stagiunea precedentă pe poziția a 9-a, ultima participare în playoff datând din sezonul 2007-2008, când formația purta numele de U Trustul CRE Cluj-Napoca.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Alexxa :

    Declaratiile astea
    Nu i-ar strica domnului Alexa putina documentare cu privire la momentul in care a plecat Meda(nu e un an jumate mai degraba jumatate de an) nu de alta dar e evident ca numai cunoscator al fenomenului nu e ce sa mai zic de vizitele la sala... Daca ar fi fost in ultimul an la sala nu ar fi debitat prostii... In alta ordine de idei se contureaza lucruri faine la echipa de fete, felicitari pentru demers!

    cu 8 ani în urmă (26.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    SUCCES!
    Exact...Meda a fost dat afara de Tenter acum o jumatate de an (noiembrie 2014). Alexa mai trebuie sa se pregateasca inainte de declaratii care tin de istoria recenta sau de orice fel a acestui club. Succes Meda!!

    cu 8 ani în urmă (26.07.2015) Raspunde
  • zapacitu79 :

    :)
    pacat de meda! e folosit de un "caracter" ca alexa pt ca sa castige voturi

    cu 8 ani în urmă (27.07.2015)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      voturi
      Doamne fereste sa le castige! Decat el, mai bine ma frig la mana si-l votez din nou pe boc!

      cu 8 ani în urmă (30.07.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!