Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljana Dzombeta: „Șansele noastre sunt mici cu Sepsi, dar ne vom face jocul”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.10.2018

FCC ICIM Arad întâlnește acasă deținătoarea titlului, sâmbătă, de la ora 18. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este lider după ce în prima etapă a câștigat la 32 de puncte duelul cu CSM Târgoviște. FCC ICIM Arad a cedat la Satu Mare, cu 59-74. Miljana Dzombeta a fost cea mai bună marcatoare arădeană în prima etapă, cu 18 puncte.

Fundașul de 24 de ani a reușit evoluții bune în primele trei partide oficiale la FCC ICIM Arad, fiind printre principalele realizatoare ale echipei. În dubla din cupă cu Olimpia CSU Brașov a avut 17 puncte și 8 recuperări în tur, iar la retur a înscris 10 puncte. Bosniaca a jucat 38:32 minute la Satu Mare, în prima etapă din campionat, și a înscris 18 puncte. Miljana Dzombeta ne-a vorbit despre confruntarea cu campioana, de sâmbătă.

„Sepsi este o echipă foarte bună, cu experiență, cu un sistem foarte bun. Așa au fost primii în ultimii ani. Șansele noastre sunt mici, dar ne vom face oricum jocul. O să încerc să dau tot ce pot, așa cum fac întotdeuna. Îmi place România și campionatul. Mă bucur să joc aici pentru moment. Îmi iubesc mult echipa. Fetele sunt minunate. Ne-am integrat repede ca echipă. Muncim din greu. Sunt mulțumită de cum am jucat în primele trei meciuri, în cupă și cu Satu Mare. Văd un viitor bun”, ne-a declarat fundașul formației arădene.

Miljana Dzombeta este la a doua experiență în România, după ce a început sezonul precedent la Phoenix Galați. În cele 5 etape jucate pentru gălățence a avut medii de 15 puncte, 4 recuperări și 1.4 pase decisive. Cel mai bun meci al său a fost chiar în fața campioanei ACS Sepsi SIC. Atunci bosniaca a terminat partida cu 23 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive în 40 de minute, cu +27 eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!