Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miloš Bojović: “Sper să câştigăm”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.04.2014

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte formaţia clujeană pe teren propriu în primele două partide ale seriei. Miloš Bojović, cel mai important jucător al sibienilor, a declarat că sunt pregătiţi şi speră la o evoluţie cât mai bună a echipei sale.

“Va fi cu siguranţă un meci greu. De obicei primul meci dintr-o serie este cel care decide soarta în aceaste întâlniri cu Clujul. Ne-am pregătit bine şi sper că vom evolua cât mai bine. Este în avantajul nostru faptul că jucăm primele două meciuri acasă şi este foarte important pentru noi. Va fi foarte greu să jucăm două meciuri la rând, însă sper să câştigăm. “

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!