Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miloš Pešić: „Am petrecut ani frumoși la Timișoara”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
19.07.2014

Miloš Pešić, jucătorul proaspăt transferat la Timişoara, club la care a activat pentru prima oara în România, la vârsta de 21 de ani, într-un interviu acordat paginii oficiale ale clubului, bctimisoara.ro, a declarat că are sentimente foarte puternice faţă de club şi oraş şi este de părere că echipa este condusă de un antrenor foarte valoros.

„Ori de câte ori cineva îmi vorbește despre Timișoara, asta îmi provoacă emoție. Aici este primul meu club din România, un club la care am progresat foarte mult. Am petrecut ani frumoși la Timișoara, cu performanțe de neuitat, iar sentimentele mele pentru club și pentru oraș sunt foarte puternice.

Toți cei care mi-au fost coechipieri, știu că de fiecare dată, la fiecare antrenament, îmi doresc mai mult decât am realizat în ziua precedentă. Nu pot spune acum exact ce obiectiv ar fi realist, dar sper să avem o atmosferă plăcută în lot, să ne înțelegem bine și să stăm departre de accidentări, iar atunci vor veni și rezultatele.”

Ambiţiosul jucător în vârstă de 30 ani se declară mulţmit de colaborarea cu Dragan Petričević de până acum:

„Am fost cinci ani împreună și am reușit atâtea performanțe pentru Timișoara ! Știu bine ce vrea de la un jucător, el știe ce să ceară de la mine, dar de asemenea va fi un antrenor foarte bun pentru întreaga echipă. Este un tehnician valoros, care comunică bine cu baschetbaliștii, îi înțelege și simte foarte bine jocul. Sper ca toată lumea și în primul rând echipa să aibă de câștigat din colaborarea antrenor-jucători.”

Sursă: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!