Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milorad Perovic:„ Ne așteaptă multă muncă în continuare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.11.2015

BC Timișoara a obținut primul succes din acest sezon, după ce a trecut pe teren propriu de Gaz Metan Mediaș. Noul antrenor al leilor din Banat, Milorad Perovic a declarat la finele partidei că se aștepta la un joc dificil, plus că presiunea de pe umerilor lor era una ridicată. Antrenorul sârb a spus că Vujadin Subotic a fost principalul factor al victorie, urmat de Jelenic și Toth:

„A fost un meci foarte dificil pentru noi, ne-am așteptat să fie așa. Era o mare presiune pe noi, deoarece nu aveam nicio victorie în acest sezon. Ne așteaptă multă muncă în continuare. Au contat și diverse aspecte tactice, dar m-au ajutat foarte mult Vujadin Subotic și apoi, din sfertul trei, au contribuit și Jelenic și Toth, pe care vreau să îi felicit pentru meciul foarte bun. De asemenea, felicit echipa adversă și staff-ul Mediașului”, a declarat Perovic conform oradestiri.ro

foto:pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!