Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: „Piteștiul este o echipă ambițioasă, vom încerca să ne ridicăm nivelul, sunt sigur că vom juca din ce în ce mai bine și cred că avem șansele noastre"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.10.2015

Cele două echipe care se vor confrunta sâmbătă la Galați au pierdut în prima etapă și vor încerca să spargă gheața. Partida se anunță interesantă și deschisă oricărui rezultat. Gălățenii vor evolua în fața propriilor suporterilor ceea ce poate fi un atuu important.

„Jucăm primul meci din campionat de pe teren propriu împotriva Piteștiului, am jucat deja cu ei în pregătiri, așa că știm câte ceva despre ei. Au pierdut primul meci acasă așa că mai mult ca sigur că vor veni la Galați cu intenția de a câștiga. Noi am pierdut primul meci la Tg. Jiu, în unele momente am jucat bine și sperăm și vom încerca să păstrăm perioadele de joc bun cât mai mult pe timpul meciului. Pitești este o echipă foarte ambițioasă, ne vom pregăti pentru ei ca pentru fiecare meci și vom încerca să ne ridicăm nivelul. Sunt sigur că vom juca din ce în ce mai bine și că vom avea șansele noastre”, a declarat pentru Total Baschet, Milos Bojovic.

*Foto: viata-libera.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Ii urez succes lui Milos Boiovic.Personal regret despartirea de CSU.A fost un exemplu de daruire. Cred ca a iubit Sibiul-poate va reveni nu se stie niciodata...

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    csu/mid
    "De acord" cu tine :)), un mercenar juca doar pentru el, nu stia sensul cuvantului "echipa".

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    mid
    Cred ca ai si tu dreptate, dar poate era totusi util ,este adevarat ultimile prestatii nu s-au ridicat la nivelul pretentilor noastre , dar cred ca pt echipa a fost un jucator emblematic.Este doar o parere intre miile de pareri. In alta ordine de idei cred ca azi putem bate Steaua.

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    Bojo
    In primul an la Sibiu a tras echipa dupa el....in al doilea nu stiu ce s-a intamplat, si mie imi pare rau ca a plecat....mult succes Bojo la Galati.

    cu 8 ani în urmă (09.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!