Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: „Simt că mai am multe de arătat și sper ca devotamentul meu să ajute pe Phoenix"

Paul Olar

Paul Olar
29.07.2015

Deși debutează la nivel de prim eșalon, experiența nu constiutie un impediment pentru Phoenix Galați. Trupa de la malul Dunării i-a înregimentat pe Milos Bojovic și Milos Pesic, sportivi cu ștate vechi în baschetul românesc. Cei doi sârbi vor contribui la ofensiva „alb-portocalie" cu românii Alin Borșa, Radu Vîrna sau Andrei Petică.

Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, Milos Bojovic se declară optimist înainte de startul competiției. Ex-sibianul prevede dueluri atractive, gândindu-se și la susținătorii gălățenilor.

Ce te-a determinat să alegi o nou-promovată precum Phoenix Galați?

Când am auzit că echipa Phoenix mă dorește și după ce am discutat cu domnul Florin Nini, mi-am dat seama că Galațiul este cel mai bun loc pentru mine. De asemenea, mi-am dorit foarte mult să mă întorc în România, deoarece mă simt bine aici. Sunt de peste doi ani în România și îmi place mult.

Îți pare rău că nu ai rămas la CSU Sibiu?

Mi-am făcut mulți prieteni în Sibiu, atât pe teren, cât și în afara lui. Eu țin legătura cu ei și acest lucru este deosebit de important. Totuși, mă aflu în fața unui nou început și sunt foarte bucuros. Simt că mai am multe de arătat și sper ca devotamentul meu să ajute echipa.

Vei fi coechipier la Phoenix cu Milos Pesic, un baschetbalist pe care l-ai întâlnit în campionatul României...

Sunt bucuros că „Peșa" s-a alăturat echipei. Faptul că el va fi la Galați îmi dă încredere. Milos este un baschetbalist experimentat, foarte talentat, așa că îmi va fi ușor să joc cu el.

Cât de departe poate ajunge Phoenix în viitoarea stagiune?

Nu vreau să fac pronosticuri. Reunirea noastră va avea loc în curând și ne vom pune pe treabă. Tragem tare la fiecare antrenament, pregâtind cu atenție detaliile. Vom vedea cum decurg lucrurile pe parcurs.

Tot referitor la întrecerea ce stă să înceapă, polii puterii s-au schimbat odată cu dispariția lui CSU Ploiești. În plus, sistemul de desfășurare va fi diferit. Cum vezi întrecerea?

Cred că Liga Națională va fi interesantă din mai multe puncte de vedere. Campionatul va alinia echipe cu pretenții la locurile fruntașe, alături de grupări ce se vor lupta să supravietuiască. Prin urmare, niciun joc nu va fi ușor, iar favorite vor exista doar pe hârtie.

Ce mesaj le transmiți suporterilor gălățeni?

Sper ca fanii să ne susțină și le promit că vom da 100% să nu îi dezamăgim.

*Foto: Adrian Bugariu/CSU Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!