Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic a făcut cel mai bun meci al sezonului contra campioanei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.12.2016

Phoenix Galați a reușit să răpună pe propriul teren campioana României. Gălățenii au învins-o pe CSM CSU Oradea cu scorul de 67-65, la capătul unui meci în care Milos Bojovic a fost cel mai eficient jucător și totodată omul care a decis soarta jocului.

Titular în garnitura trimis pe parchet de Florin Nini, Milos Bojovic a evoluat timp ce 33 de minute. Fundașul ofensiv al gălățenilor a totalizat 18 puncte, 9 pase decisiv, 7 recuperări, 2 intercepții și 2 mingi pierdute. Cu 7/10 de la 2 puncte, 1/4 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere, Milos Bojovic a acumulat un indice al eficienței de 28 de unități.

Pe lângă linia statistică excelentă, Milos Bojovic a fost cel care a adus victoria gălățenilor în partida cu CSM CSU Oradea. El a înscris un coș de la semidistanță cu 4 secunde rămase de joc, coș care s-a dovedit a fi decisiv.

Milos Bojovic a reușit cea mai bună partidă a sa în acest sezon, când și-a stabilit recordul stagional la eficiență și la pase decisive. Sârbul are 7 partide în actuala stagiune cu 20 de puncte marcate și alte 7 partide cu minim 20 de unități la eficiență.

Milos Bojovic este principalul marcator al campionatului cu o medie de 19.7 puncte  și este al doilea cel mai eficient jucător al campionatului cu o medie de 21.2 unități pe meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Bojo
    Bojo draga, de cate ori vei veni la Sibiu, vei fi primit ca acasa...felicitari pentru prestatia din ultimul meci, te asteptam cu drag la Sibiu!

    cu 7 ani în urmă (05.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!