Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina: „Am făcut două meciuri bune cu Clujul în campionat și cred că avem o șansă bună acasă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.02.2019

SCM Timișoara joacă duminică, de la ora 20, acasă cu U-BT Cluj, în etapa a 3-a din faza secundă a sezonului regulat. Bănățenii speră să își continue parcursul perfect din Grupa Roșie. Jucătorii Milos Komatina și Nikola Pesakovic au vorbit la conferința de presă de dinaintea partidei.

Clujenii s-au impus la patru și la trei puncte în confruntările directe din prima fază a campionatului. „Pentru duminică trebuie să pregătim meciul bine. Clujul este o pretendentă la titlu, este printre cele mai bune echipe din ligă, împreună cu Oradea și Sibiu. Cred că avem o șansă bună. Am făcut două meciuri bune cu ei în campionat și cred că avem o șansă bună acasă să jucăm cu ei”, a declarat Milos Komatina.

Muntenegreanul este la al 3-lea sezon consecutiv alături de timișoreni. În această stagiune are medii de 6,3 puncte, 3,9 recuperări, 1,8 pase decisive și 7,8 eficiență în 21:39 minute, în 16 meciuri din LNBM. Acesta a vorbit și despre posibilitatea câștigării unui trofeu alături de alb-violeți.

„Sper că este posibil să câștigăm un trofeu. În cupă avem o șansă. Este o competiție complicată. Echipele care nu sunt favorite au șanse să surprindă în meciurile din cupă, sper asta pentru acest sezon. Vedem cu cine vom juca după Sighet.

A fost bine în cupă (n.r. în prima manșă a turului 3), Sighetul joacă în a 3-a grupă în România. Evident că suntem o echipă mai bună, am luat jocul în serios și am câștigat la o diferență mare”, a mai spus jucătorul de 34 de ani.

Nikola Pesakovic a avut prestații mai bune după schimbarea antrenorului la SCM. Acesta a vorbit despre atmosfera mai bună din lot și încrederea primită de la Cristian Bota.

„Echipa a jucat foarte bine. Eu am jucat bine pentru că acum antrenorul crede mai mult în mine, mi-a dat mai multe mingi. Le dau înapoi lui și echipei. Am avut două jocuri bune și două victorii cu Sibiu și Oradea. Cristian Bota ne relaxează. Ne antrenăm mai bine, jucăm mult mai bine, ca o echipă. Atmosfera este mai bună și am arătat asta pe teren”, a declarat și Pesakovic.

Sârbul de 27 de ani a jucat în 16 meciuri pentru alb-violeți în această ediție a LNBM și are medii de 9,3 puncte, 1,8 recuperări și 2,6 pase decisive în 19:52 minute, cu 7,6 eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!