Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina, al treilea jucător străin înregimentat de BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.07.2016

BC SCM Timișoara a mai realizat un transfer. Bănățenii s-au înțeles cu Milos Komatina și astfel acesta devine al treilea jucător străin înregimentat de formația de formația de pe Bega.

Milos Komatina s-a născut pe 15 septembrie 1984 la Sarajevo, dar s-a stabilit ulterior în Muntenegru. El măsoară 2.06 metri și este o extremă de forță, care poate evolua și pe poziția.

În sezonul trecut, Milos Komatina a bifat 24 de partide în Liga Adriatică și a înregistrat medii statistice de 11.0 puncte, 5.0 recuperări și 2.2 pase decisive în 27.9 minute jucate pe meci. În campionatul Bosniei, extrema de forță a jucat doar 16 partide în care a acumulat în medie pe meci 8.2 puncte, 4.0 recuperări și 1.6 pase decisive.

În cariera sa Milos Komatina a mai evoluat Primorje Herceg Novi, Morgen Budva, Zdravlje Leskovac, Mladost Mrkonjic Grad, Buducnost Podgorica, Tamis și Cherno More Varna.

Milos Komatina are în palmares două titluri și două cupe în  Bosnia și Herțegovina,  iar în Muntenegru a cucerit o titlul și cupa în 2014.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Merge
    Bun. Arata bine. Da de la semidistanta. Poate juca 3,4 sau 5. Probabil il stie Mandic bine.

    cu 7 ani în urmă (08.07.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    ok
    usor,usor ne facem echipa

    cu 7 ani în urmă (09.07.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    jovanovici
    hai si cu zlatko

    cu 7 ani în urmă (09.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!