Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic: „Pentru noi fiecare meci e important și îl vom juca precum o finală”

Dan Oancia

Dan Oancia
10.10.2014

BC Timba Timişoara şi BC Timişoara se vor întâlni mâine, în sala „Constantin Jude”, în meciul considerat ca fiind „acasă” pentru echipa lui Bogdan Murărescu, în cea de-a doua etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ambele echipe vin după câte o înfrângere, Timba contra celor de la BCM U Pitești, iar BC Timișoara împotriva Stelei.

Unul dintre pilonii lotului echipei antrenate de Dragan Petricevic, Pesic, se va afla la primul său astfel de derby local. ”Privim cu seriozitate fiecare adversar, pentru noi fiecare meci e important și îl vom juca precum o finală. E prima oară când joc în derby. Pentru mine e important să dau maximum pentru echipa la care joc și să câștig acest meci”, a spus Pesic potrivit sport9.ro

De asemenea, Milos Pesic nu își privește de sus adversarii, fiind conștient de importanța jocului de mâine. ”Ne vom pregăti, îi vom urmări, vom face totul pentru a nu fi surprinși de ei. Vom fi concentrați la maximum, avem mai multă experiență și vrem să ne folosim de acest lucru. Cine spune că e echipa mai slabă? Nu am văzut o echipă slabă în acest campionat, fiecare meci e unul serios, nu văd oponenți slabi, fiecare joacă acum baschet”, a declarat baschetbalistul de la BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!