Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „Dinamo a primit multe puncte în fiecare meci de până acum, dar joacă foarte rapid”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.11.2018

SCM Timișoara a obținut etapa trecută prima victorie în acest sezon, 78-62 acasă cu Steaua București. Alb-violeții își doresc să obțină al doilea succes la rând în campionat astăzi, când primesc vizita ultimei clasate din grupa A, Dinamo Știința București. Alb-roșii sunt singurii fără victorie în prima grupă valorică. Antrenorul timișorenilor, Miodrag Perisic, crede că elevii săi încep să se simtă mult mai bine.

„Fiecare meci e cel mai important. Echipa face antrenamente bune. Nu avem nicio accidentare. Echipa e nouă. Acum pot să simt și la antrenament că se simt mult mai bine și, pentru mine, asta e important. Îmi dă încredere că echipa merge bine”, a declarat Miodrag Perisic la conferința de presă ce a prefațat meciul cu Dinamo Știința.

Cele două echipe sunt despărțite de un punct în clasamentul grupei valorice A. Bănățenii au 6 puncte după o victorie și 4 înfrângeri. Bucureștenii au 5 puncte după ce au pierdut în cele cinci meciuri de până acum.

„Dinamo, ca și noi, are 6 străini, la fel ca și alte echipe. Probabil la ei este o echipă mai ieftină ca la noi. Dar eu am încredere în acești băieți, ne gândim doar la noi. Dinamo este primul pas pentru următorul pas. Trebuie să câștigăm. Avem potențial să câștigăm și să continuăm bine și după Dinamo, în etapa următoare”, a mai spus Perisic. Pentru SCM Timișoara este al doilea meci la rând acasă și „leii” speră să profite de seria de patru partide pe propriul teren și să lege victorii.  

Dinamo Știința are o medie de 94 de puncte primite pe meci și a înscris 81,6. SCM Timișoara are 79,6 puncte înscrise pe partidă și 82,8 primite. Tehnicianul bănățenilor a vorbit și despre jocul alb-roșiilor.

„Dinamo a primit multe puncte în fiecare meci de până acum, dar joacă foarte rapid. Încearcă să joace și foarte agresiv. Atacul e foarte scurt, să spun așa, de asta sunt mai multe atacuri cu ei, nu fac foarte multe atacuri poziționale. Are conducător de joc foarte bun. Vrkic este un jucător valoros. Au încă 2, 3 străini buni. Nu e echipă rea deloc, dar nu contează. Acum mergem bine și cred că o să fie bine și cu Dinamo, și după Dinamo”, a mai spus Miodrag Perisic.

Meciul dintre SCM Timișoara și Dinamo Știința București se dispută astăzi, de la ora 18:00, la sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!