Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „Este un mare plus pentru Oradea că are aproape 80% jucători care au fost 2, 3 ani împreună”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.10.2018

SCM Timișoara începe luni noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul campioanei CSM CSU Oradea. Antrenorul timișorenilor, Miodrag Perisic, a vorbit despre cele 6 săptămâni de pregătire și despre o lipsă de experiență la echipa sa.

„Antrenamentele au fost foarte bune în această perioadă de 6 săptămâni. Echipa e nouă. Sunt 5 jucători care n-au jucat în liga noastră, să vedem cum se implică și ei în liga noastră, dacă are toată lumea valoare și colectivul se folosește. Până acum eu sunt mulțumit, probabil că în echipă trebuie mai multă experiență, dar nu are și pentru asta trebuie să muncim în fiecare zi mai mult decât alții, să compensăm. Sunt mulțumit cu băieții până acum și vedem cum va fi în următoarea perioadă.

Pentru fiecare proiect întâi trebuie răbdare. Dacă nu există răbdare, nu există nimic, asta e foarte clar, și răbdare din partea mea pentru ei, și de la management, și ziariștii, toată lumea. Dacă nu există răbdare nu se face nimic peste noapte. Și așa e greu. Dar și dacă ai buget 2 milioane poți să cumperi cei mai buni 10 jucători din ligă și atunci trebuie să găsești chimia și să fie un pic de răbdare”, a declarat Miodrag Perisic.

SCM Timișoara debutează în noua ediție a Ligii Naționale în deplasare, cu CSM CSU Oradea. Cele două echipe s-au întâlnit într-un amical la finalul lunii august, când s-au impus timișorenii cu 81-64, dar bihorenii au făcut modificări de atunci. Campioana en-titre a jucat deja trei meciuri oficiale în acest sezon, în timp ce alb-violeții vor fi la primul.

„Contează mult (meciurile oficiale). Cred că avem un pic lipsă de experiență la ceva jucători și nu știu cum se comportă când o să fie meciul oficial. Asta și pentru mine e o întrebare. La meciurile de antrenament au fost 80% buni. La ceva situații nu au fost așa. Pentru asta vorbim, vrem să reparăm dacă putem. Asta contează. Nu numai astea 3 meciuri, Oradea are aproape 80% jucători de bază care au fost aproape 2, 3 ani împreună. Este un mare plus pentru ei. Și când ai probleme la echipă, jucătorii care au fost tot timpul împreună pot fi uniți și să iasă din probleme. Pentru că și ei acum au avut probleme, au pierdut 3 meciuri la rând, tot oficiale, și să fi 100% foarte pregătit pentru meciul cu noi...”, a mai spus Miodrag Perisic.

Partida din etapa 1 dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara se joacă luni, 8 octombrie, de la ora 19:00 la Arena Antonio Alexe.

*foto: Balkan Botevgrad facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!