Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „Nu avem status ca și alții. Sunt 100% sigur că nimeni nu fluieră la Cluj acest fault, care n-a fost, la Sibiu, la Oradea”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.11.2018

SCM Timișoara a cedat cu 73-74 duelul din ultima etapă a turului cu SCM U Craiova. Timișorenii au fost nemulțumiți că s-a fluierat faultul după care Curry a înscris liberele decisive, cu patru secunde rămase din joc. Antrenorul bănățenilor, Miodrag Perisic, a contestat decizia de la ultima fază, când nu s-a dat fault la Vukosavljevic.

„Noi am trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimele 10, 15 zile și încercăm să rămânem concentrați și să facem a 3-a victorie consecutivă. Cu toate problemele pe care le avem, în opinia mea nu avem status ca și alții. Nu trebuie să avem status special în liga asta, dar nu cred că avem status 100% ca și alte echipe. Și asta s-a repetat de 2, 3 ori până acum în campionat. Nu știu dacă acest fault, cu 3 secunde până la sfârșit cine ia decizia la meci. Sunt 100% sigur că nimeni nu fluieră la Cluj, nimeni nu fluieră acest fault, care n-a fost, la Sibiu, la Oradea, dar la noi asta poți să faci. După imediat a fost ceva acolo, nimeni nu a văzut fault la doi jucători care au fost la contact”, a declarat Miodrag Perisic la conferința de presă de după meci.

Antrenorul timișorenilor a contestat și o fază de la începutul sfertului trei.

„Am început sfertul 3 bine, am avut 4 puncte în plus. Am avut acel contraatac unde Komatina a fost la lay-up și jucătorul lor a dat bloc, hai să spun așa, dar mingea a fost în coborâre. Asta e 6 puncte, e pentru moral, mergem după vestiar mult mai bine. Dar ei nu au acceptat acest coș care a fost clar 100% și imediat am primit 3 puncte de la tranziție. Și la două secunde, în loc să fie 6 puncte diferență, e 1. Și din nou, și din nou. Nu vreau să spun că noi jucăm ceva special. A fost meci greu. Am primit 70 de puncte cât trebuie să primim acasă.

A fost greu să stăm concentrați în ultimele 10, 15 zile pentru că avem probleme. Dar în apărare echipa a jucat bine și dacă ar fi fost un pic mai relaxați, puteau să joace și mai bine și în atac. Dar în atac, când se întâmplă 2, 3, 5 greșeli, nu e diferența dintre noi 20 de puncte sau ceva, sunt echipe apropiate. Probabil ei au fost favoriți la acest meci, dar opinia mea, cred că meritam să câștigăm. Am fost aproape și meritam”, a adăugat Perisic.

Clubul municipalității timișorene continuă să se confrunte cu probleme, la fel cum a făcut-o și în sezonul trecut.

„Jucătorii au fost foarte concentrați în săptămâna grea prin care am trecut. Nu e ușor, dar au fost tot împreună. E diferit când e totul în regulă, e diferit când nu e totul în regulă. Vreau să le mulțumesc pentru că 80%-90% am avut concentrare ca și când e tot normal. Cu acest 10, 15% poți face echipa să meargă sus, sus, dar nu am avut asta în ultimele 2 săptămâni și pentru asta îmi pare rău, dar asta este”, a concluzionat Miodrag Perisic.

SCM Timișoara încheie turul cu 9 puncte, după 2 victorii și 5 înfrângeri. Pentru bănățeni următoarea partidă va fi tot pe propriul teren, în 3 decembrie, cu CSM CSU Oradea.

2 comentarii la aceasta stire:
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Nnnh
    Nu mai vorbi cacat

    cu 5 ani în urmă (19.11.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe suportercristi :

    mupet show
    PERISIC & TRITOIU= LOVE.Nu cred ca se putea gasi un "antrenor" mai bun pentru tritoui decat aceasta umbra cu carnet de antrenor. Oricum nu il prinde paltonul pe acolo, mai are maxim pana la jumatatea lui decembrie. Sa speram ca il duce cu el prin iran, irak, arabia saudita si pe eminentul si imaculatul, cel fara de greasla manager al echipei tritoiu.

    cu 5 ani în urmă (20.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!