Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: “Nu ne va fi ușor să câștigăm acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.10.2014

CSU Sibiu primește vizita lui CSM-U Oradea în etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida a fost prefațată de către antrenorul sibian, Miodrag Perisic, pentru site-ul oficial al grupării de pe Cibin. Tehnicianul sârb consideră adversarii de duminică drept unii valoroși și consideră că problemele medicale au făcut ca orădenii să aibă un asemenea start. Chiar dacă în continuare CSM-U Oradea este lovită de accidentări, Miodrag Perisic nu consideră că echipa sa va avea o misiune ușoară:

”Jucăm cu o echipă foarte bună, dar care nu a început campionatul foarte bine. Cred că au așteptări mari în acest sezon, pentru că este o echipă valoroasă, și cred că vor face totul pentru a schimba puțin lucrurile. Am mai jucat cu ei, dar am câștigat la doar 2 puncte diferență. Acum au ceva accidentări în echipă, dar oricum, nu ne va fi ușor să câștigăm acest meci, mai ales că vorbim de echipa vicecampioană.”

CSU Sibiu și CSM-U Oradea s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în Cupa României, iar ambele partide au fost câștigate de sibieni la o diferență de 2 puncte fiecare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!