Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „Oradea este favorită în această dispută, însă am încredere în jucătorii mei”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

SCM Timișoara primește astăzi, de la ora 18:00, vizita campioanei CSM CSU Oradea. Meciul contează pentru etapa a 8-a a grupei valorice A din Liga Națională de Baschet Masculin, prima a returului. Antrenorul bănățenilor, Miodrag Perisic, a vorbit despre pregătirea din perioada de pauză.

„Ne-am antrenat cu adevărat bine în această perioadă de pauză competițională. Încercăm să fim mai  competitivi pe zi ce trece. Am făcut atât pregătirea obișnuită, cât și cea spefică adversarului pe care îl vom întâlni și problemelor pe care ni le-ar putea pune. Se poate spune că Oradea este favorită în această dispută, însă am încredere în jucătorii mei”, a declarat Miodrag Perisic pentru site-ul oficial al echipei.

Formația de pe Bega a jucat ultimul meci în campionat acum două săptămâni, în 19 noiembrie, înaintea pauzei pentru naționale. Antrenorul alb-violeților a vorbit din nou despre sălile pline din alte orașe și și-ar dori ca și la Timișoara să aibă parte de sprijin.

„Vreau să fac un apel către suporteri, să vină la meciul de luni. Băieții au nevoie de ei, echipa are nevoie de ei, iar orașul merită sprijinul tribunei. Peste tot unde mergem, găsim săli pline și ne-am dori ca și la noi să vină cât mai mulți suporteri, ca să avem rezultate bune împreună”, a adăugat Perisic.

Acesta a vorbit și despre absențele lui Diculescu și Baciu care au fost la lotul național pentru partida cu Kosovo, câștigată de tricolori cu 88-83, joi la Oradea.

„Întotdeauna este bine să ai întreg lotul la dispoziție, dar absențe precum ale lui Baciu și Diculescu, plecați la lotul național, nu ne deranjează deloc. Antrenamentele ar fi fost mai tari cu ei pe parchet, însă știm că vin pregătiți de la echipa națională și ne gândim că se reintegrează repede”, a mai spus Perisic.

Partida dintre SCM Timișoara și CSM CSU Oradea se joacă astăzi, de la ora 18:00 la sala Constantin Jude și va fi transmisă pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!