Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „Uneori am arătat ca o echipă de juniori”

David Istrate

David Istrate
09.10.2018

miodrag perisic timisoara

Luni, 8 octombrie, Arena Antonio Alexe a găzduit confruntarea dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara, ce a contat în prima etapă a noii ediții LNBM. Jocul a fost controlat în cea mai mare parte de gazde, care s-au distanțat la o diferență mai mare de 10 puncte, scorul fiind 76-65 în favoarea Leilor-Roșii. 

La finalul meciului, antrenorul oaspeților, Miodrag Perisic a analizat partida, menționând atât aspectele pozitive cât și cele negative.

„Pentru mine a fost o problemă importantă cum vor reacţiona jucătorii la primul meci oficial din Liga Naţională. Am avut multe suişuri şi coborâşuri, CSM Oradea a fost mai bună decât noi. Jucătorii din prima linie nu au avut răbdare, uneori am arătat ca o echipă de juniori. Trebuie să găsim soluţii pentru partidele următoare. Am stat mai rău la unele procentaje, am revenit de două ori pe tabelă, iar în sfertul al doilea, când diferenţa a fost de patru puncte, am făcut faulturi stupide, dacă au fost faulturi. Nu vreau să comentez arbitrajul! Au existat greşeli inexplicabile pentru nişte jucători profesionişti. În sfertul al treilea, Oradea a deschis jocul, iar noi am tot încercat să ne găsim ritmul şi să ne îmbunătăţim aruncările. Oradea este o echipă bună, are cel puţin patru jucători cu experienţă care te pot pedepsi uşor. Defensiva m-a mulţumit, dar am avut probleme în atac, probabil pentru că a fost primul meci oficial în această formulă", conform paginii oficiale de Facebook a clubului timișorean.

Dacă în prima etapă, BC SCM Timișoara a întâlnit-o pe campioana României, în etapa secundă, bănățenii vor primi vizita deținătoarei Cupei României, U-BT Cluj-Napoca. Partida va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 19:30, în direct pe FRBTV.

*foto: Andreea Vlase/ facebook Baschet SCM Timișoara

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    capu sus
    nui nimic inceput mai greu cu o echipa buna

    cu 5 ani în urmă (10.10.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    mda
    cam trebuie sa ne obisnuim cu stilul de arbitraj cand e vb de oradea, cluj( si anul trecut steua) Lui Watson i se da fault de joc desi a oprit contraatacul si nu avea nimic in comun cu mingea in momentul faultului. Iar lui Randolph la 1 min i se antisportiva desi era in aer si nu avea nici cea mai mica intentie de fault. Pacat ca sere nu ärbitreaza"si in cupele europene...ceea ce s-a si vazut"

    cu 5 ani în urmă (10.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!