Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic se desparte de CSU Atlassib Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.03.2015

Formația CSU Atlassib Sibiu a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului faptul că, sârbul Miodrag Perisic nu mai este începând cu ziua de azi antrenorul galben-albaștrilor. 

Clubul și tehnicianul originar din spațiul ex-iugolsav au decis astăzi, de comun acord, să încheie amiabil înțelegerea contractuală. Locul lui Misa Perisic pe banca tehnică a ardelenilor va fi luat de antrenorul secund Cătălin Vulc

Trupa de pe Cibin este foarte aproape de a rata în acest sezon competițional prezența în play-off, după ce în stagiunea precedentă a fost foarte aproape de a ajunge în semifinală. Până în prezent, în sezonul 2014-2015 din LNBM, Sibiul cu Perisic pe bancă a acumulat un bilanț de 9 victorii și 10 înfrângeri, fiind pe poziția a 9-a în clasament. În weekend, CSU Sibiu a pierdut pe teren propriu în compania formației CS Energia Târgu Jiu, scor 76-90. Totodată, Miodrag Perisic a calificat-o pe echipa din Sibiu în Final Four-ul Cupei României. 

Perisic a pregătit-o pe CSU Atlassib Sibiu din luna noiembrie a anului 2012 și până în prezent. De asemenea, sârbul a mai antrenat în România pe U-Banca Transilvania Cluj. 

*Foto: csusibiu.ro

18 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Pacat!
    Eram gata sa pariez ca Sibiu va bate la Mures,asa...

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Glumesti
      Muresul ne va da cu terenul in cap, la fel si Pitestiul, v-am spus uitati de Sibiu in calculele de anul acesta, totul s-a terminat cu jocul practicat din retur si oficial odata cu ultima infrangere.

      cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      .
      nu fi atat de sigur ca va batem. Mai degraba as fi zis ca va batem cu Perisic pe banca, asa, cu schimbarea de antrenor, mai intervin si alte aspecte neluate in calcul. Cum ar fi, faptul ca fiecare echipa, dupa o schimbare de antrenor, vrea sa dovedeasca, vrea sa impresioneze. Adversarul nu va cunoaste care va fi sistemul, modul de joc.
      Ce poate fi considerat avantaj pentru noi este ca sunt doar doua zile pana la meci, timp scurt pentru o abordare diferita a jocului, omogenitatea echipei adverse poate sa sufere, si nu in ultimul rand faptul ca defapt nu a venit un antrenor nou, ci 'doar' secundul a fost promovat.
      voi fi acolo si voi vedea!

      cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • BC CSU Sibiu odm12:

      catalin antrenor?
      @erbus, fara suparare, dar pe cine sa impresioneze si cui sa demonstreze jucatorii? Lui Catalin Vulc? Crezi ca se va schimba sistemul nostru de joc? Sau mai bine spus, il vezi pe Catalin in stare sa faca un sistem de joc? :))
      Sezonul asta este terminat pentru noi. Personal, vad o infrangere la peste 15 puncte. Si tot personal, cred ca o sa mai castigam maxim 1 meci in returul asta. Norocul nostru e ca nu se joaca play-out.

      cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Schimbare de antrenor... Vulc junior... asta numai schimbare nu e, defapt e chiar mai rau si el mereu a fost acolo. Si oricum nu are ce sa se mai schimbe, jocul nu merge nici daca il "impingem" toti, am tot asteptat sa vad poate isi revin... nici de cum. Daca mai sunt si accidentari in micuta rotatie, ne dati 20 + lejer.

      cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Perisic
    Mare antrenor.... Avand pe Calota accidentat sistemul lui de joc este subminat si trebuie sa se retraga....

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Zvon!
    Srecko spre Sibiu?

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    jucatori
    Nu prea am vazut vina lui Perisic decat daca el a decis jucatorii! Adica Sibiu nu inteleg de ce i-a tinut pe Johnson(diferente de la meci la meci), Zyle(liga a 3-a Spania) si Popovic (a fost bun la Pitesti dar pe vremuri).
    Daca se aduceau alti jucatori si il tineau pe Levar (eu nu l-am vazut ca minus in nici o echipa) poate alta era soarta echipei! Imi pare rau daca Sibiu pierde play-off, merita mai mult!

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza:

      from hero to zero
      El a decis jucatorii! Asta iti garantez 100%! Oricum cand a plecat Levar erau pe locul 5. De atunci au mai castigat doar cu Timba si cu Cluj2 si au ajuns pe locul bine meritat de Perisic, locul 9...si prevad locul 10 (cu felicitari) in curand. Imi pare rau pentru jucatori.

      cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sb_bb :

    .
    Ce zvon? De unde bani pt Sekulovic? Nu este vorba despre o retragere cum se spune in comentariul anterior. Este vorba ca sunt probleme financiare mari. Si ne intrebam care este sursa acestor probleme financiare..cu totii stim :)

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sb_bb :

    @tzontzolino
    Din cauza banilor nu a putut Perisic sa isi faca o selectie mai buna. A incercat sa scoata din ei tot ce e mai bun, dar adevarul este ca sunt jucatori ieftini si slabi..

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stanandrei222 :

    Pierdem un antrenor bun
    Pentru perioada in care a fost antrenor la Sibiu, Perisic a ridicat echipa de la zero si a ajuns in sezonul trecut si in ultimul sezon, cu exceptia ultimei luni, intre echipele de top ale ROmaniei.
    Sa nu uitam ca a calificat echipa in Final Four, acolo unde Sibiul nu a mai fost de multa vreme si ca sanse la play-off mai sunt chiar si dupa infrangerea cu Tg. Jiu.
    Sunt foarte curios cine ar fi putut face mai multe cu bugetul saracacios pe care Sibiul il are.
    Mie imi pare rau ca a plecat de la echipa si cred ca o sa il regretam. Misha a fost unul din cei mai buni antrenori ai Sibiului si ar trebui sa i multumim pentru ceea ce a facut la CSU.

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    srecko
    ce sa faca Srecko Sekulovic la Sibiu, sa stea 6 etape si sa plece...la Sibiu nu sunt bani pentru pretentiile lui Srecko, daca vine pleaca exact ca si Dragan Petricevic care s-a prins de aranjamentele clanului.

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Nu cred ca alt antrenor ar fi putut realiza mai multe la ce buget are CSU si la cati jucatori disponibili sunt acum.
    Anul trecut a fost o exceptie, dar acest lucru este imposibil an de an.

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    nu se poate ...
    Sacrificam un antrenor bun, din cauza unei conduceri total incapabile sa atraga sponsori la echipa. NU SE POATE ASA CEVA .... Mai mult este numit antrenor 'printul' vulc... El nu stie sa alerge, nu intelege nimic din acest sport desi de multi ani tot incearca .... Cum sa-l pui antrenor pe catalin??? Acest copil a fost carat in spate de tatal sau, vulc senior, toata viata ....el nu se poate impune la o echipade copii si juniori, ce sa mai vorbim de o echipa de seniseniori... E fff trist ce se intampla la Sibiu, e dramatic si ar trebui luate masuri la cel mai inalt nivel. Din nou va fi sala Transilvania goala la meciurile echipei, iar eu unul in semn de protest nu o sa mai merg la nici un meci atat timp cat clanul vulc mai este acolo. Si cu asta cred ca am terminat-o definitiv cu baschetul in Sibiu.

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      Intotdeauna se poate...
      In buna masura iti impartasesc opinia.Vreau insa sa-ti spun ca e o realitate trista faptul ca mai peste tot nu dau navala sponsorii,iar asta li se poate imputa in mica masura conducatorilor.Apoi,este axiomatic ca mai important decat marimea bugetului este modul in care-l administrezi si mentionez doar ca devine simptomatica aducerea de straini de mana a saptea pe motiv de carpire echipa in limita banilor disponibili dupa incropirea echipei de baza.Ca sa fie limpede,decat sa aduci o catastrofa in asa zis mai putini bani,mai bine nu aduci deloc si plusezi la salariul unui titular care sa fie mult mai valoros,din banalul si evidentul motiv ca acea petarda de jucator adus in "restul de fond de salarii" oricum nu te va ajuta deloc,sunt babi aruncati inconstient pe fereastra!

      cu 9 ani în urmă (03.03.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sb_bb :

    @un ardelean
    Respect! Ai foarte mare dreptate!

    cu 9 ani în urmă (02.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Robert :

    Grija pentru play-off
    Sibieni stati linistiti ca prindeti play-offul, va garantez asta.Cu tot respectul fata de concetatenii mei care sustin CSM-U Oradea o spun cu sinceritate ca la cum arata echipa si la returul de senzatie pe care l-am avut(am fost ironic aici, ultimele 2 meciuri au fost CATASTROFALE) nu avem cum sa prindem play-offul.Mai avem 4 meciuri(Gaz Metan, Craiova, Pitesti, Timisoara) si din astea 4 castigam maxim 2, daca le castigam si pe alea(Craiova si Gaz Metan).In caz de egalitate aveti avantaj fata de noi.

    Bafta in continuare!Cat despre Perisic de asemenea cu tot respectul dar nu m-a impresionat prea tare acest antrenor, dar totusi la ce a facut pentru echipa cred ca e o pierdere destul de mare, mai ales ca vine cu o luna inainte de Cupa Romaniei si Play-off.Dar cine stie, la Mures noul antrenor vad ca face o treaba foarte buna, poate o sa va descurcati si voi bine cu Vulc.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!