Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: „All Star Game-ul este singura sărbătoare a baschetului din România”

David Istrate

David Istrate
18.04.2019

În cursul acestei zile (18.04) la Cluj-Napoca are loc finala Cupei României între BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. După acest joc ce va desemna câștigătoarea primului trofeu important al sezonului, jucătorii din Liga Națională se vor putea relaxa la All Star Game, eveniment ce va fi găzduit tot de BTarena.

Acest spectacol baschetbalistic revine în Cluj-Napoca pentru prima oară după 2014, atunci când All Star Game-ul avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Contextul acestui eveniment este unul special pentru U-BT Cluj-Napoca, formație ce sărbătorește un secol de existență în cursul acestui an. Drept urmare, organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru publicul prezent în sală. All Star Game-ul va începe la ora 19:19, un simbol pentru anul înființării clubului universitar (1919), cu un concert al trupei Voltaj. De altfel, în perioada premergătoare acestui eveniment, celebra trupă din România a compus o piesă special pentru formația din Cluj-Napoca.

Am avut norocul să cadă în data de 19 aprilie 2019. Am participat la „licitație” cu dosar de sarcini și cu tot exact cum trebuie făcut „by the book”. După ne-am prins și am zis că, în anul centenarului, ora 19:19 este o oră ideală pentru a omagia cei 100 de ani ai clubului Universitatea. Ne-am dorit foarte mult ca acest eveniment să îl punem sub sigla U100 împreună cu Federația Română de Baschet. O să avem o grămadă de surprize. Desfășurătorul exact nu vi-l pot spune dar știți că o să începem cu un concert Voltaj. Călin (n.r. Călin Goia, solistul trupei Voltaj) este un clujean și un U-ist și ne-a făcut o mare surpriză cu melodia pe care a dedicat-o acestui eveniment și lui U.”, a declarat la conferința de presă Mircea Cristescu, vicepreședinte la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

De asemenea, oficialul echipei antrenate de Mihai Silvășan a anunțat că înaintea concursului de slam dunk va fi prezentă o echipă de dunkeri profesioniști, Face Team, care au colaborat de-a lungul anilor cu NBA și cu FIBA.

O să avem o echipă de dunkeri care vor face show înainte de slam dunk contest. Concursul în sine nu e cu trambuline, nu e cu saltele. Face Team-ul este o echipă de dunkeri ce fac un show și care au lucrat cu FIBA și cu NBA. Ei vor veni să facă încălzirea. It's show time.

De asemenea, pe lângă majoretele lui U-BT Cluj-Napoca, la acest spectacol va participa și o altă echipă de majorete, Transylvania Knights, care a mai fost în alte rânduri la meciurile echipei clujene.

Vor veni majoretele de la Transylvania Knights, care au fascinat deja Clujul. Avem majorete care sunt campioane europene, majoretele de sală cum ar veni și cheerleaders, Transylvania Knights. Avem multe ingrediente numai că am dorit să îl facem mai scurt pentru ca oamenii să nu vină la 4 la sală și să plece la 11 de-aici. All Star Game-ul este singura sărbătoare a baschetului din România.”

În cursul acestei conferințe, Nandor Kuti a anunțat și participanții la concursurile de slam-dunk și 3 puncte.

All Star Game 2019 va avea loc vineri, 19 aprilie, de la ora 19:19 și va fi transmis în direct de Digisport 4.

*foto: frbaschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    U100
    Halal eveniment special ati pregatit fanilor uisti. Rusine in primul rand staffului echipei si apoi echipei de mercenari.

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Bine organizat
    Mie mi-a placut. Poate prea lung pentru cei care nu mananca baschetul pe paine. Organizare buna, mai putin restrictia de a utiliza parcarea subterana.

    cu 4 ani în urmă (20.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!