Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: “Ne dorim să jucăm toate meciurile în Sala Polivalentă”

Paul Olar

Paul Olar
30.10.2014

Mai puțin de două săptămâni îi despart pe clujenii de la U Banca Transilvania de prima confruntare oficială în noua Sală Polivalentă.

Ardelenii dau piept în EuroChallenge cu Trabzonspor, însă afirmă, prin vocea lui Mircea Cristescu, că intenționază să își dispute și partidele de campionat în bijuteria de 7.000 de locuri.

"Am anunțat deja sala la FIBA și ne-a fost acceptată, așa că este clar că în dată de 11 noiembrie, când jucăm cu Trabzon în EuroChallenge, vom inaugura sala. Sunt foarte multe necunoscute pentru noi, sperăm ca până la ora meciului să le rezolvăm pe toate. Din acest motiv, îi rog pe suporterii noștri să fie înțelegători, pentru a nu le crea disconfort am luat decizia ca cel puțin în prima parte a sezonului, poate chiar până la finalul sezonului, abonații și invitații vor avea rezervate primele trei rânduri imediat lângă teren, sunt în jur de 7-800 de locuri. Dacă doresc, ei vor avea prioritate acolo, dacă însă doresc să stea în altă partă o vor putea face, întrucât biletele de acces în sală vor fi fără locuri. O să încercam să punem bilet unic ca și preț, nu cred că vom deschide nivelul de sus al sălii, până la acel nivel sunt în jur de 5000 de locuri. Noi ne dorim să jucăm toate meciurile acolo, pentru că ne va fi foarte greu să jucăm în două săli. Și așa, la început va fi mai degrabă un avantaj pentru vizitatorii din EuroChallenge, ei sunt obișnuiți să joace în săli de genul acesta, însă este un risc pe care trebuie să ni-l asumăm. Totuși, Clujul a făcut un efort destul de mare pentru a avea o sală foarte frumoasă și trebuie să îi dăm nu numai utilitate, cât și valoare. Ne dorim să facem un preț unic pentru nouă sală, în principiu cred că va fi zece lei, un preț accesibil tuturor.” A declarat oficialul, potrivit u-mobitelco.ro.

Până la duelul cu turcii, pe elevii lui Dorin Pintea îi așteaptă Derby-ul Ardealului, programat vineri. U își măsoară forțele cu CSU Atlassib Sibiu, într-o confruntare dificilă, precum afirmă și Cristescu.

"Vizavi de meciul cu Sibiul, este un derby tradițional, a adus sarea și piperul mult timp. În sezonul actual, pot să spun că acest campionat are în fiecare etapă foarte multe derby-uri, se pare că baschetul s-a dezvoltat foarte mult în toate regiunile din țara. Mulțumim celor care apreciază valoarea lotului, nu este prima data când auzim acest lucru, dar trebuie să o dovedim meci de meci. Spre exemplu, în ultimul meci, cel de la Craiova, nu am reușit, am avut o apărare mai slabă decât de obicei și cred că dacă vom reuși să ne apărăm cum trebuie în meciul cu Sibiul, o să avem șansa de a câștiga. La oamenii mici avem o rotație foarte mare și sper că în acest fel să putem ridica nivelul apărării noastre.” A declarat fostul sportiv, conform sursei amintite anterior. 

 *Foto: ziuadecj.realitatea.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!