Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: „Nu am adus minerii în sală”

Eduard Popa

Eduard Popa
19.03.2019

mircea cristescu nini silvasan

Un nou episod al duelului dintre BCM U Pitești și U-BT Cluj-Napoca se va consuma miercuri, 20 martie, cu ocazia returului sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin.  

Duelul care se va desfășura în Sala Trivale din Pitești vine după ce săptămâna trecută au avut loc mai multe momente tensionate între cele două bănci tehnice în timpul partidei din cadrul etapei a 6-a din LNBM – Grupa Roșie, dar și pe parcursul turului Cupei României. Totul a culminat cu finalul ultimului meci din BT Arena, când între Mihai Silvășan și Florin Nini a avut loc un schimb dur de replici după ce oaspeții au dorit să se strângă la mijlocul terenului, loc rezervat de obicei echipei gazdă.

La conferința de presă ce a urmat jocului, Mihai Silvășan l-a criticat pe omologul său, Florin Nini. Tehnicianul piteștenilor a ales să răspundă criticilor abia la o săptămână distanță. Nini a subliniat că nu mai vrea să aibă de-a face cu antrenorul clujenilor și a susținut că a avut o întâlnire cu oficialul clujenilor, Mircea Cristescu, pe marginea acestui subiect:

„A doua zi, eu m-am întâlnit cu Mircea Cristescu și am discutat anumite lucruri printre care și acesta. Mi-am exprimat nemulțumirea și i-am spus că la meciul de Cupă voi întinde mâna pentru baschet, pentru Cluj și pentru competiția în care ne aflăm, lucru pe care l-am făcut. Nici el nu a rămas plăcut impresionat despre cele întâmplate”, a spus Nini.

Într-o reacție acordată totalbaschet.ro, Mircea Cristescu a explicat ce a discutat cu Florin Nini:

„Eu am vrut să ne vedem pentru că am fost nemulțumit de ceea ce am văzut pe teren la meciul din campionat. Eu sunt și membru în Biroul Federal, el este și președintele Colegiului Central al Antrenorilor, deci avem o altă relație. Cu toate astea, nu i-am spus nimic de comportamentul lui Mihai Silvășan, cum lasă el să se înțeleagă. Eu i-am spus că nu mi-a plăcut atitudinea generală pe care am văzut-o în acel meci și l-am sfătuit să depună memoriu la Federație dacă este nemulțumit de arbitraje.”

De asemenea, vicepreședintele lui U-BT Cluj a vorbit și despre reacția conducerii argeșenilor și a ironizat ceea ce aceștia au spus cu privire la o posibilă altercație între Ciotlăuș și fanii clujeni:

„A existat o discuție între Marius Ciotlăuș și câțiva dintre fanii noștri, dar nu a fost vorba de nimic altceva decât de o discuție de la distanță. Nu știu ce și-au spus, că eram departe. Chestiunea cu ciocanul este cu siguranță o exagerare. Nu am adus minerii în sală”, a explicat conducătorul clujenilor.

Partida retur din sferturile Cupei României pornește de la scorul de 93-88 în favoarea alb-negrilor. Meciul se joacă de la ora 20:00 și va fi transmis pe Digi Sport 3.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Alta intrebare...
    Nu s-a legat nimeni de mama lui Ciotlaus. Cat despre ciocane dl Florin cred ca a visat. A omis sa zica de jucatorul lui Korniyenko cum a adus acel obiect de pe tunel pentru a-l arunca catre spectatori

    cu 5 ani în urmă (19.03.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Conflict
    Cred ca ar trebui ca acest conflict sa inceteze. Trebuie ca noi, suporterii, sa dam dovada de fair-play indiferent din ce parte a tarii suntem si din ce sala ne sustinem echipa. Cred ca principalele discutii, din ce a spus Nini, au fost intre el si Silvasan. Am spus-o, vreau sa vedem maine un meci de baschet frumos si fara incidente. Baschet=fair-play

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Corect!
      Is doi antrenori care au caractere puternice. La bere cu siguranta si le-ar putea rezolva. Restul e can can.

      cu 5 ani în urmă (20.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!